Fotografii miri

Home » Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea.

Mirii nostrii si-au dorit fotografii superbe, unice, und enu a mai fost nici o pereche de miri. Ca de obicei i-am lasat pe miri sa aleaga unde sa realizam fotografiile dupa nunta. Cei doi miri au ales Lacul de Smarald de langa comuna Racos si cetatea Rupea din aceeasi localitate.

Lacul de Smarald este un loc magic, de o frumusete rara. Este important sa ajungi la ora potrivita pentru ca fotografiile cu mirii sa fie senzationale, si bineinteles sa ai norocul sa nu fie prea multe persoane in zona. Noi putem spune ca am fost foarte norocosi, nu era tipenie de om in zona cand am facut noi fotografiile cu mirii. Lacul s-a format in urma abandonarii carierei Brazi, din care s-au extras rocile bazalitice ce pot fi vazut pe versant.

Fotografii miri langa Lacul de Smarald langa Racos

Iubesc sa fac fotografii cu mirii in preajma apei. Intotdeauna apa da fotografiilor un parmec aparte. Recunosc ca pana acum nu am facut fotografii cu miri in apa, imbracati in rochia de mireasa si in costumul de mire, desi imi doresc acest lucru. Va invitam sa priviti fotografiile cu mirii nostrii pe care le-am realizat in zona lacului si langa versantii de bazalt.

Fotografii cu mirii de la Cetatea Rupea

A doua parte a sedinteti foto cu mirii Bogdan si Andreea, am realizat-o la cetatea Rupea. Trebuie sa recunosc ca vremea a tinut cu noi rasfatandu-ne cu un soare bland si cald. Fotografiile le-am realizat in interiorul cetatii, in zona pline de soare dar si de umbra. Cateva dintre fotografiile de la cetatea Rupea le-am realizat intr-o bezna aproape totala, ceea ce a dat mult farmec fotografiilor cu mirii nostrii. Mai jos puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la cetatea Rupea, realizate de fotograf brasov.

Fotografii miri de la sedinta foto Trash the dress. Fotografii cu miri de la Rupea si Racos. Fotografie de nunta cu mirii in zona Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.