Nunta Conacul Heldsdorf

Home » Nunta Conacul Heldsdorf

Cand organizezi nunta Conacul Heldsdorf, iti doresti cele mai frumoase fotografii si filmari. Locatia de nunta din Hachiu, Conacul Heldsdorf este una dintre cele mai frumoase pentru organizarea nuntii. Dispun de spatii largi, deschise, pline cu verdeata. Cununiile civila si religioasa pot fi oficiate in aer liber, in gradina conacului Heldsdorf. Acesta este un mare plus pentru locatia de nunta. Fotografiile de nunta Conacul Heldsdorf vor fi de neuitat in gradina conacului, precum si in sala de nunta. Sala unde au loc petrecererile nuntilor de la conac este ca un vechi hambar, decorat elegant cu elemente atent alese.

Mirii nostrii Claudiu si Denisa, si-au dorit un loc special pentru nunta lor, de aceea au ales Conacul Heldsdorf din Halchiu, si nu au dat gres. Fotografiile din ziua nuntii cu pregatirea mirelui le-am realizat acasa in Brasov. Pregatirea miresei, o veti putea vedea mai jos in fotografii de la Conacul Heldsdorf.

Pregatiri miri – Nunta Conacul Heldsdorf

Unde au fost realizate fotografiile: in Brasov si Halchiu. Fotografiile cu pregatirea mirelui le veti vedea mai jos, cu lucrurile pe care le-a imbracat mirele in ziua nuntii. In foto am surprins: butonii, papionul, parfumul, cureaua, ceasul si pantofii, precum si costmul de mire. Dam mare importanta detaliilor din ziua nuntii, pentru ca aceastea fac diferenta. Mirele a fost gatit de cavalerii de onoare, care au facut o treaba excelenta.

Mireasa s-a pregatit in Halchiu la Conacul Heldsdorf. In fotografii am surprins, bineinteles rochia de miserasa, precum si pantofii, jarteaua si sticluta de parfum. Miresica noastra a fost tare emotionata, cum veti vedea si in foto de mai jos. Insa fotografiile de nunta de la Conacul Heldsdorf au iesit asa cum se asteptau mirii.

Fotografii de la cununia religioasa din ziua nuntii de la Conacul Heldsdorf

Mirii si-au dorit foarte mult sa aibe cununia religioasa in aer liber, in gradina conacului Heldsdorf. Totul era aranjat, altarul , scaunele, covorul rosul… Insa cand mirele a ajuns la mireasa si s-au vazut pentru prima oara a inceput sa ploua torential afara. Din pacate asta a fost ceva asteptat tot timpul, in anul 2018. Noi personal am avut 6 nunti la care a plouat torential in ziua nuntii multor perechi de miri. Cununia religioasa a avut loc in interiorul conacului Heldsdorf, cum veti vedea si fotografiile de mai jos.

Fotografii cu mirii si nasii dupa cununie in gradina Conacului Heldsdorf

Dupa terminarea ceremoniei cununiei religioase, o jumatate de ora s-a oprit ploaia timp de 30 de minute. Am realizat cateva fotografii de grup si am facut si obiceiul cu ruptul colacului miresei. Dat fiind ca timpul a fost atat de scurt, am facut cateva fotografii cu mirii si nasii in gradina conacului din Halchiu. Puteti vedea mai jos fotografiile din ziua nuntii cu mirii si nasii, realizate de fotograf Brasov.

Fotografii cu decoratiuni de nunta Conacul Heldsdorf

Puteti vedea mai jos cum a fost aranjata sala de nunta si cum a aratat candy bar-ul nuntii.

Dansul mirilor nunta Conacul Heldsdorf

Fotografii cu dansul mirilor de la nunta din Halchiu. Atmosfera a fost de basm. Mirii parca au plutit intr-un taram magic, plin de emotie si iubire. Va invitam cu drag sa priviti fotografiile de mai jos cu primul dans in calitate de sot si sotie, pentru Claudiu si Denisa.

Fotografii de la petrecerea nuntii de la Conacul Heldsdorf

Petrecerea nuntii mirlor Claudiu si Denisa a fost maxima. Toata lumea s-a distrat de minune. Am inclus fotografii din toate momentele importante: petrecerea nuntii, furatul miresei, negocierile, tortul mirilor si obiceiurile nuntii.

Nunta Conacul Heldsdorf. Fotografii nunta din Halchiu Conacul Heldsdorf. Fotograf profesionist de nunta pentru ziua nuntii tale.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!