Fotograf botez Brasov

Home » Fotograf botez Brasov

Sa fi fotograf botez Brasov, este o mare onoare, dar si o mare responsabilitate. Fiecare parinte isi vede copilul ca fiind cea mai insemnata si frumoasa fiinta din univers. Si asa este. La fel imi vad si eu copii. De aceea parintii is doresc ca fotografiile de botez sa fie perfecte, iar copilul lor sa fie surprins in cele mai frumoase ipostaze.

Florentina si Dan, parintii micutului Vladimir Stefan au vazut fotografiile si filmarile pe care le realizam si de aceeaau avut incredere in serviciile foto video de botez. Nu au vrut sa ne intalnim acasa inainte de biserica pentru sedinta foto cu bebe, asa ca ne-am intalnit direct la biserica. Nu orice biserica, ci una in care insusi Mihai Viteazul a dormit si s-a rugat. Un loc cu adevarat sfant si incarcat de istorie.

Fotograf botez Brasov

Fotografiile de la biserica

Fotografiile botezului de la biserica, au fost realizate in Rasnov. Biserica ortodoxa cu hramul Sfantul Nicolae (cea veche) a fost cea care a gazduit botezul. Biserica de piatra, se pare ca a fost inaltata in sec. XIII, cu ajutorul domnitorilor munteni, pentru a servi comunitatii ortodoxe din Rasnov. In altar este mentionat anul 1384, ca an al repararii sale.


Fotografii cu petrecerea de botez si cu ursitoarele

Fotografii cu ursitoare de botez Brasov

Dupa ce s-a terminat Taina Botezului parintii cu cei mic si nasii, au plecat spre Zarnesti, unde avea loc petrecerea de botez. Cand am ajuns la Restaurantul Transilvania, totul era aranjat. Candy bar-ul de botez arata fabulos. La doua ore de la inceperea petrecerii au venit ursitoarele, care i-au ursit numai de bine micutului Vladi. Mai jos puteti vedea fotografiile de la petrecerea de botez.


Fotograf botez Brasov

Sedinta foto bebe

Nu ne-am lasat pana cand nu am facut cateva fotografii cu micutul Vladimir, pe paturica noastra pufoasa. Ca fotograf botez Brasov, trebuie sa fi pregatit tot timpul sa realizezi fotografii de studio intr-o camera de hotel. Vladi a fost cumintel, iar fotografiile au iesit tare bine. Mai jos puteti vedea fotografiile de la sedinta foto cu bebe din camera de hotel.

Fotografii cu tortul de botez

Nu puteam incheia aceasta frumoasa zi, fara cateva fotografii cu petrecerea de botez si cu tortul micutului Vladimir.

Fotograf botez Brasov. Fotografii de la biserica din Rasnov si de la petrecerea de la restaurantul Transilvania din Zarnesti.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!