Save the date Brasov

Home » Save the date Brasov

Pe aceasta pagina veti gasi fotografii save the date Brasov, cu Romano si Nicoleta, mirii nostrii din aceasta sambata. Doi oameni placuti care se iubesc si nu se sfiesc sa arate lucrul acesta.

Desi era prima data cand ne-am intalnit, (contractul il semnasem cu sora miresei) totul a decurs natural si usor de ambele parti. Ne-am intalnit in parcul central din Brasov, inainte ca soarele sa apuna pentru realizarea sedintei foto de cuplu. Aceasta sedinta foto de cuplu, se mai numeste si „save the date”.

Save the date Brasov – fotografii de cuplu inainte de ziua nuntii

Dupa cum am spus, prima parte a sedintei foto am realizat-o in centrul Brasovului. Cei doi doar ce devenisera logodnici, oficial. Inainte de a ne intalni, cei doi au fost la biserica ortodoxa cu hramul Buna Vestire din Brasov, pentru a se logodi in biserica. Un obicei nou practicat in Brasov la bisericile care sunt mai ocupate in zilele importante din an.

Am profitat ca lumina era buna si nu era multa lume in parc pentru a face fotografiile cuplului nostru de indragostiti. Insitam ca aceste fotografii save the date Brasov sa surprinda starea emotionala dinaintea nuntii. Ne dorim ca mirii cand se vor uita la sedinta foto save the date, sa isi aduca cu aminte de emotiile si trairile frumoase din aceasta unica perioada.

Fotografii de cuplu la apus de soare in Brasov


A doua parte a sedintei foto save the date din Brasov, s-a desfasurat in Bartolomeu. Mirii cu siguranta nu s-ar fi gandit la acest loc. Fiind pe marginea soselei, nespunand mare lucru. Insa aici lumina apusului de soare cadea band si cald, asa ca am zis ca acesta este locul perfect pentru fotografiile de cuplu la ora de aur.

In plus de asta, chiar in acel loc trecea calea ferata, care are tot timpul un inteles romantic. Prefigurand plecarea celor doi in calatoria vietii lor. Si a fost cu adevarat o ora de aur superba, mai jos puteti sa vedeti cateva dintre fotografiile realizate in aceasta a doua parte a sedintei foto save the date cu viitori miri.

Save the date Brasov. Fotografii de cuplu la ora de aur in Brasov. Sedinta foto cu viitori miri in parcul central din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!