Fotografii la apus

Home » Fotografii la apus

Fotografii la apus cu viitorii nostrii miri Elod si Cristina. Este prima data cand ne intalnim cu acest cuplu. Am vorbit numai la telefon si eram curiosi ce fel de persoane sunt. Daca sunt deschise, cat de mult se iubesc… Si iata ca ne-am intalnit. Elod si Cristina sunt doi oameni frumosi si la trup si la suflet. Parca ne-am fi cunoscut de ani de zile. Sedinta foto de cuplu la apusul soarelui a decurs minunat.

Fotografii la apus

Unde au fost realizate fotografiile: langa Brasov, la cativa kilometrii, spre marginea carierei de piatra. Aici le-am sugerat sa facem foografiile. Desi viitoarea mireasa era incaltata cu pantiofiori de lac de culoare galbena, nu au spus nu! Apreciem mirii curajosi. Nu va faceti griji, nu va propunem lucruri pe care nu le-am cantarit bine inainte.

Incepem cu prima parte a sedintei foto de cuplu inainte de apusul soarelui. Ne-am ascuns putin de soare, care vara uneori este prea intens si puternic. Asa ca preferem sa realizam primele fotografii la umbra, unde este placut.

Fotografii de cuplu in timpul orei de aur

Ora de aur, cum este denumita in fotografie, este intervalul orar dinaintea apusului cu o ora si dupa rasaritul soarelui cu o ora. In acest timp lumina este perfecta pentru a realiza fotografii in bataia directa a soarelui. Fotografiile la apus sunt cele mai frumoase, in opinia mea.

Va invit cu drag sa vedeti cele mai frumoase fotografii de la apusul soarelui cu al nostru cuplu. A fost o reala placere sa lucram cu Elod si Cri. Asteptam cu mult entuziasm nunta lor care se va desfasura in Brasov la Hotel Ramada.

Fotografii la apus. Fotografii cu viitori miri la apus realizate de fotograf brasov. Fotografie de cuplu cu doi tineri frumosi si dragastosi.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!