Foto cununie civila Brasov

Home » Foto cununie civila Brasov

Catalina si Alexandru in foto cununie civila in Brasov. Ziua cununiei civile este pentru fiecare dintre noi (cei casatoriti)este o zi importanta. plina cu emotii si simtaminte speciala. Catalina a pregatit cateva aranjamente speciale cu flori atent alese si inscrieri plina de iubire. Au dorit ca oficierea cununiei civile sa fie in aer liber langa Timisul de Sus din judetul Brasov.

Decoratiuni cu foto cununie civila Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: Timisul de Sus, judetul BRasov. Toata saptamana plouase abundent. Sincer am avut emotii legate de oficierea in aer liber, pentru ca pe drum cadeau pe parbrizul masinii picaturi de ploaie. Insa au avut noroc si nu a ploaut decat spre final, cand afara erau doar mirii si cu mine. Va invita sa priviti cateva fotografii cu decoratiunile de la cununia civila.

Fotografii cununie civila Brasov

Fotografii din cadrul oficierii cununiei civile in aer liber din judetul Brasov. Mirii au fost foarte emotionati in ziua cununiei civile, insa au fost imbrarbatati de mirii care le-au fost alaturi. Fotografiile de la cununia civila le puteti vedea mai jos.

Fotografii cu nasii, parintii si invitatii de la cununia civila din Brasov

Am inclus si un capitol cu fotografiile pe care le-am realizat dupa oficierea cununiei civile de la Timisul de Sus.

Foto cununie civila Brasov cu mirii dupa oficiere

Dupa ce invitatii si nasii s-au retras in restaurant, am ramas cu mirii pentru a realiza cateva fotografii cu ei, sa isi aminteasca de aceasta frumoasa zi. Din pacate nu am avut prea mult timp la dispozitie, caci incepuse deja sa picure. Fotografiile cu mirii din ziua cununiei civile le puteti vedea mai jos.

Foto cununie civila Brasov cu mirii in aer liber. Fotograf cununie civila la primaria Brasov. Fotografiile cununie civile realizate in Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!