Fotografii cuplu Brasov

Home » Fotografii cuplu Brasov

Va invitam sa priviti fotografii de cuplu brasov, cu Alexandru si Catalina. Sedinta foto de cuplu save the date realizata cu o saptamana inaintea nuntii. Mirii nostrii isi doreau neaparat fotografii cu doua chitare. Aceasta au vrut sa fie unicitatea lor.

Ei erau veniti din Statele Unite ale Americii de o saptamana, cand am vorbit prima ora la telefon si voiau doua chitare. Nu voiau sa cumpere 2 chitare, voiau sa inchirieze cumva pentru sedinta foto de cuplu dinaintea nuntii. Am vorbit cu preotul din Cristian, sa imi imprumute doua chitari pentru sedinta foto, stiind ca preda lectii de muzica folk.

Fotografii cuplu Brasov cu doua chitari

Am ales ca locatie pentru sedinta foto, pentru ca mirii nu aveau nici o idee, drumul dintre Cristian si Ghimbav. Aici soarele bate superb cand se indreapta catre apusul sau. Sunt sigur ca nici voi, nici mirii nu v-ati fi gandit la o asemenea locatie. Insa ochiul fotografului vede altfel. Prin experienta acumulata in timpul sutelor de sedinte foto pe care le-am realizat pana acum, pot spune ca vad diferit. Vad cum trebuie sa compun o imagine, ca ea sa fie ideala. Si in acest fel sa va depasesc asteptarile legate de sedinta foto save the date.

Fotografii de cuplu Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: pe drumul judetean intre Ghimbav si Cristian, din judetul Brasov. Am ales o seara calda de vara, cand am realizat sedinta foto de cuplu cu viitorii miri. Vantul adia bland, iar pamantul emana o caldura tare placuta. Asa ca am putut sa facem fotografii si pe iarba inca verde. Fotografiile de la apusul soarelui au un farmec aparte. In timpul orei de aur realizam totate fotografiile de cuplu dinaintea nuntii (save the date), dar si sedinta foto dupa ziua nuntii cu mirii (trash the dress). Atunci este ora ideala pentru ca fotografiile sa fie perfecte.

Fotografii cuplu Brasov cu doua chitari. Sedinta foto save the date Brasov cu viitorii miri. Fotograf profesionist pentru fotografia de nunta.SEO

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!