Fotografie de cuplu

Home » Fotografie de cuplu

Fotografie de cuplu la poalele Tampei cu mirii nostrii de sambata. Vor avea nunta in cateva zile, asa ca trebuia sa ne vedem si sa ne cunoastem. Am intalnit doi oameni maturi, indragostiti unul de celalalt care nu au uitat de copilarie. Ne-a placut de ei din prima clipa. Au fost comunicativi si cu zambetul pe buze. Timpul a trecut ca prin vis, insa au ramas fotografiile de cuplu de mai jos

Fotografie de cuplu

Unde au fost realizate fotografiile: in centrul istoric al Brasovului, sub Tampa si pe drumul Poienii Brasov. A fost o zi tare frumoasa. Atipica as spune pentru Brasov. Este totusi trecut de mijlocul lunii octombrie. Insa a fost cald precum intr-o zi de vara tarzie. Am inceput sub Tampa, pe aleea Tiberiu Brediceanu, pe o banca. In fotografie de cuplu, tot este legat de starea celor fotografiati. incerc de fiecare data sa fiu cat mai aproape cu sufletul si mai departe cu obiectivul. Este totusi prima intalnire. Poate viitorii miri sunt mai timorati, mai introvertiti… Nu a fost cazul la Vlad si Silvia.

Sedinta foto de cuplu toamna in padure

Am continuat fotografiile pe drumul Poienii Brasov. Aici peisajul era coplesitor. Padurea era imbracata cu o haina plina de culori calde, care iti dadeau o stare de liniste si de beatitudine. Foarte frumos. In acest pesiaj, am realizat ultimele fotografii de cuplu cu viitorii nostrii miri.

Fotografie de cuplu. Fotografii cu el si ea toamna realizate de fotograf Brasov. Sedinta foto de cuplu la munte, langa Tampa. Am livrat fotografiile realizate in aceasta frumoasa zi de toamna, chiar in aceasta seara. Ca viitori miri sa se bucure impreuna cu prietenii de la petrecerea de burlacite si burlaci.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!