Trash the dress la Munte

Home » Trash the dress la Munte

Claudiu si Denisa si-au dorit un trash the dress la munte in zona Bran – Rucar. Culoarul Rucar Bran este o zona deosebit de frumoasa, in special toamna. Atunci coloritul frunzelor se schimba de la zi la zi, totul devenind un peisaj de basm. Nu ne-am propus un loc anume pentru sedinta foto cu miri nostrii. Tot ce am vrut a fost sa surprindem cat mai multe cadre cu mirii nostrii asezati in fotografii de basm.

Trash the dress la munte inceputul

Am plecat din Brasov pe ploaie, in jurul orei 15, rugandu-ne ca atunci cand vom iesi din Moieciu sa se schimbe norocul nostru. Ne doream sa avem sansa sa realizam un trash the dress la munte cu adevarat memorabil. Cu cat ne aporiam de bran parca se risipieau norii negrii care au adus atat de multa ploaie in aceasta vara de 2018. Cand am ajuns sus, in prima sa, de unde se vad si Bucegii si Piatra craiului, poaia incetase. Soarele ne mangaia bland pe chip, asa ca am profitat din plin.

Fotografiile cu cele doua panorame cu frumosii munti acoperiti inca de nori negrii le puteti vedea mai jos. Totusi realizam fotografii cu miri ila munte, asa ca trebuia sa fim multumiti ca am prins o spartura in nori.

Unde au fost realizate fotografiile: in pasul dupa serpentinele de la Moieciu de Sus.

Continuarea sedintei foto cu mirii la munte

Trash the dress la Munte

Norocul nostru s-a schimbat destul de repede, caci in curand s-a innorat, cerul devenind ca norii din jur, negru. Asa ca am incheiat prima parte a fotografiilor cu mirii si ne-am urcat un masina si am mers mai departe spre Rucar.

Am trecut de Drumul Carului si ne-am oprit din nou pentru cateva fotografii la munte cu mirii, inainte sa vina ploaia peste noi. Peisajul este de vis, dupa cum veti vedea si in fotografiile cu mirii de mai jos.

Trash the dress la Munte pe o panta abrupta

Din pacate a trebuit sa plecam mai departe caci incepuse sa picure si ploaia se intetea din ce in ce mai mult. Mirii isi doreau fotografii frumoase la sesiunea foto de la munte, insa nu voiau ca mireasa sa isi ude rochia. Mireasa, Denisa, a avut o rochie superba, lunga cu o trena plina de dantela, amestecata cu o culoare gen somon. Foarte frumoasa, o intelegeam de ce nu dorea sa isi murdareasca prea tare rochia.

Ne-am oprit langa marginea drumului, intr-o parte era versanul care a fost taiat de drum, iar in cealalta parte versantul continua in jos pana in vale. Aici am ales sa facem urmatoarele fotografii cu miri nostrii. In acest fel senzatia ca esti la munte, era cat se poate de reala. Fotografiile cu miri la munte, din aceasta parte a sedintei foto trash the dress le puteti vedea mai jos.

Trash the dress la munte – ultima parte

Ultima parte a sedintei foto cu mirii nostrii la munte, trebuia s ao realizam pe plat. Am gasit o zona deosebit de frumoasa dupa Podul Dambovitei si am facut ultimele fotografii cu miri nostrii in timp ce usor cadeau iar cateva picaturi de ploaie.

Intreaga sedinta foto dupa nunta cu mirii, am realizat-o fugand de ploaie. In ce mai mare parte am reusit, cum ati vazut si in fotografiile cu mirii de pana acum.

Trash the dress cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografii cu mirii la munte pe culoarul Bran-Rucar. Sedinta foto cu mirele si mireasa intr-un peisaj de basm, langa Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.