Fotograf de nunta Brasov

Home » Fotograf de nunta Brasov

AI ajuns pe pagina fotograf de nunta Brasov. Aici vei putea vedea fotografiile de la nunta lui Vlad si a Silviei. Petrecerea nuntii lor a avut loc la Sergiana Center din centrul civic al Brasovului. Cununia civila, mirii nostrii au avut-o cu 3 zile mai devreme, pentru ca in ziua nuntii totul sa fie mai simplu. Sa nu mai aibe batai de cap cu locurile de parcare in centrul Brasovului la Primarie.

Fotograf de nunta Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: acasa la miri, la cununie religioasa si de la petrecerea nuntii de la sala de nunta de la Sergiana Center din Brasov. Sa fi fotograf de nunta Brasov la o nunta atat de frumoasa, nu poate fi decat un privilegiu si o bucurie enorma pentru noi ca putem lua parte alaturi de miri si nasi la toate emotiile si implinirile lor. Fotografiile au fost realizate pe tot parcursul zilei nuntii.

Mai jos veti vedea cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii din Brasov. Am inclus si fotografii de la petrecerea nuntii din Salonul Argintiu de la Sergiana Center cu dansul mirilor in fum greu, furatul miresei si tortul mirilor.

In cat timp livram fotografiile din ziua nuntii?

Cele mai frumoase fotografii, cum sunt si cele de mai sus, le veti primi in maxim 2 zile de la eveniment. Toate fotografiile editate si prelucrate ca si contrast, luminozitate, incadrare le veti primi la maxim 5-6 zile de la ziua nuntii. Facem tot posibilul sa pastram acesti timp de livrare, pentru ca stim cat de mult va doriti sa primiti fotografiile cat mai repede.

Fotograf de nunta Brasov. Fotografii din ziua nuntii din Brasov. Fotografie de nunta in Brasov cu mirele si mireasa la poalele Tampei.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!