Fotograf Codlea

Home » Fotograf Codlea

Mirii nostrii nu au trebuit sa caute mult fotograf Codlea, pentru nunta lor. A fost simplu, Marius colegul meu de pe partea video este unchiul miresei. Asa am ajuns la Paula si Andrei, mirii nostrii din Codlea. Cei doi miri se iubesc d emult timp, iar acum in sfarsit, dupa multe asteptari au ajuns si in minuntata si mult asteptata zi in care vor deveni sot si sotie.

Fotografiile cu pregatirile mirilor din Codlea

Fotograf Codlea

Mirii nostrii au plecat din casele parintilor din Codlea. Intai am mers la mireasa acasa, pentru a realiza fotografiile cu gatirea miresei, care a fost emotionata, dar nu atat de emotionata ca tatal miresei. Dupa ce am gatat de fotografiat mireasa, am lasat-o sa isi traga sufletul si sa isi revina din imensele emotii care au cuprins-o.

Andrei, mirele nostru a urmat drumul traditional cu barbieritul mirelui de catre cavalerii de onoare si mai apoi cu gatirea lui. Fotografiile cu gaitrea mirelui si a miresei cuprind bineinteles si lucurile pe care le-au purtat in ziua cand au devenit mire si mireasa.

Am inclus si o fotografie cu nasul si mirele jucand FIFA pe Play Station. Unul dintre jocurile indragite de cei doi. Va invitam cu drag sa vedeti foto realizate de fotograf brasov.

Fotografii de la cununia civila din Codlea

Fotografii cu mirii, nasi si invitatii din parcul central Codlea

Unde au fost realizate fotografiile: la primaria Codlea si in parcul central. DUpa ce mirii au plecat de acasa am mers direct la primaria Codlea, unde erau programati pentru oficierea cununiei civile. Fotografiile din timpul ceremoniei cununiei civile din Codlea, le puteti vedea mai jos. Dupa incheierea cununiei civile, am decis impreuna cu mirii sa mergem in parcul central. Desi nu mai este ce era odata, am gasit un colt plin de verdeata, unde am realizat fotografiile cu mirii, nasii si invitatii prezenti la cununia civila din Codlea.

Fotografii Codlea cununie religioasa

Acompaniati de fanfara, mirii, nasii, parintii si nuntasii s-au indreptat catre biserica ortodoxa cu hramul „Inaltarea Domnului” pentru savarsirea cununiei religioase. Parintele care a slujit, a fost ca de obicei foarte amabil si bland. Rar mai intalnesti preoti care sa nu strambe din nas cand realizam serviciile foto si video in biserica. Dupa terminarea slujbei cununiei din Codlea, am realizat cateva fotografii in afara bisericii, impreuna cu nelipsitii porumbei. SI, iata asa mirii nostrii si-au luat zborul din bratele parintilor, pentru a intemeia la randul lor propria familie.

Fotograf Codlea – petrecerea nuntii

Fotografii realizate de fotograf Codlea la petrecerea nuntii mirilor nostrii care s-a desfasurat la restaurantul Magura din aceeasi localitate. Am suprins fotografii cu dansul mirilor, furatul miresei. Apoi fotografii cu furatul mirelui si cu toate momentele amuzate care s-au petrecut la petrecerea nuntii din Codlea. Vom incheia cu fotografii de la tortul mirilor, realizate de fotograf Codlea.

Fotograf Codlea. Servicii de fotografie de nunta Codlea. Fotografii realizate profesionist la nunta mirilor din Codlea. Fotografie Codlea cu mirii.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!