Miri Brasov

Home » Miri Brasov

Fotografii cu miri Brasov de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii. Fotografiile au fost realizate intr-un cadru natural, mai sus de Dambul Morii din Brasov, in aporpierea Canionului 7 scari. Sedinta foto a fost realizata la numai cateva zile de la ziua nuntii, mirii trebuiau sa se intoarca in Anglia.

Vremea din ziua sedinteti foto nu a fost prea prietenoasa, mai tot timpul am fost amenintati de ploaie, care din fericire ne-a ocolit. Cerul a fost tot timpul acoperit cu nori plumburii. Acest lucru le-a luat din lumina, dar a luat si din lumina directa, lucru care me-a ajutat in realizarea fotografiilor cu mirii.

Fotografii miri Brasov aproape de Canoinul 7 scari

Unde au fost realizate fotografiile: in apropierea Canionului 7 scari. Mirii au trebuit sa faca putin echilibristica, inainte de a incepe fotografiile de cuplu. Au trebuit sa fie in apropierea cascadei care cadea cu forta in spatele lor. Fotografiile au fost realizate cu flash direct, pentru ca zona nu permitea amplasarea altor blituri remote. Va invitam sa priviti fotografiile realizate de Fotograf Brasov in apropiere de caniunul 7 scari.

Fotografii cu mirii in padure

Fotografiile cu mirii au fost realizate in padure pe drumul de intoarcere spre Dambul Morii. Ne-am oprit in mai multe locuri, unde nu erau persoane care sa ne distraga de la realizarea fotografiilor. Mirii au fost deosebiti de afectuosi unul cu celalalt. Apropierea lor se poate vedea si in fotografiile de mai jos.

Fotografii in natura miri Brasov

Sedinta foto cu mirii am incheiat-o cu putine minute inainte sa vina ploaia peste noi. Ultimele fotografii le-am realizat in preajma unui copac maiestuos. Miri iau fost incantati de acest copac misterios.

Miri Brasov. Fotografii de la sedinta foto trash the dress din Brasov. Fotografie de nunta cu mirii. Love the dress cu mirii la Dambul Morii si Canionul 7 scari.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.