Nunta Sinaia

Home » Nunta Sinaia

Mirii nostrii desi nu au avut nunta in Sinaia, si-au dorit ca fotografiile dupa nunta sa fie realizate aici. Au ales bineinteles poate cel mai cunoscut castel din Romania, Castelul Peles. Fotografiile de cuplu realizate cu mirii se numesc trash the dress Sinaia.

Fotografii nunta Sinaia

Castelul Peles din Sinaia este unul dintre cele mai vizitate muzee din Romania. De aceea de cele mai multe ori cand am venit aici cu mirii pentru o sedinta foto, a fost foarte aglomerat. De aceea le-am spus mirilor sa se inarmeze cu multa rabdare. Pentru a realiza fotografii in puncte cheie fara ca in cadru sa intre vizitatorii de la castelul Peles, este nevoie de rabdare si de putin noroc.

Trash the dress Castelul Peles Sinaia

Am realizat fotografiile cu mirii la Castelul Peles intr-o zi ploioasa si tare aglomerata. Am prins o zi in care nu a plouat atat de mult cum a plouat in vara lui 2018. Daca ai timp si rabdare fotografia de nunta este un privilegiu. Mirii nostrii au fost rabdatori si au zambit de si s-au imbratisat deseori cand asteptam ca vizitatorii sa elibereze cadrul foto. Fotografia trash the dress a fost realizata inainte de ora 5 cand castelul se inchide. In cadrele de mai jos veti putea vedea fotografii din fata castelului si din lateral cu mirii Razavan si maria.

In a doua parte a sedinteti foto trash the dress cu mirii, am realizat fotografii langa Castelul Pelisor si pe langa microhidrocentralele care sunt si acum in functiune. Aici puteti gasi casteva cascade frumoase, pe care nu multa lume stie ca pot fi intalnite in curtea Castelului Peles din Sinaia. Va invitam sa priviti fotografiile realizate de Fotograf Brasov la Sinaia.

Fotografii trash the dress cu mirii

Unde au fost realizate fotografiile: in gradina Castelului Peles din Sinaia, la poalele masivului Bucegi.

Nunta Sinaia. Fotografii dupa nunta cu mirii la Castelul Peles din Sinaia. Trash the dress Sinaia cu mirele si mireasa. Fotograf profesionist Sinaia.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.