Trash the dress Romania

Home » Trash the dress Romania

Poate ca ai cautat Trash the dress Romania sau pur si simplu ai vrut sa vezi o alta sedinta foto cu mirii. Fotografiile de dupa nunta se numesc „Trash the dress” – in occident miresele isi distrug rochiile de mireasa. Un semn de eliberare al tensiunii, al bucuriei sau cine stie. Eu nu am cunoscut multe mirese care au dorit sa isi distruga rochiile de mireasa. Defapt am cunoscut numai o mireasa, care a fost dispusa sa isi distruga total rochia cu praf de creta 🙂

Trash the dress Romania la Castelul din Arcus

Fotografiile de mai jos au fost realizate intr-o locatie superba, care acum din pacete nu mai este disponibila, fiind retrocedata catre proprietarii de drept. Conacul/castelul de la Arcus este asezat pe malul unui lac umbrit frumos de multe foioase frumos coloate, in special toamna. Mirii si-au dorit sa facem aici sedinta foto Trash the dress Romania, pentru unicitatea locatiei, dar si pentru linistea si frumusetea acesteia.

Unde au fost realizate fotografiile: Castelul Arcuş (Szentkereszty) din Covasna, langa Sfantu Gheorghe.

Pentru realizarea unei sedinte foto dupa nunta este nevoie de doua lucruri: de doi miri indragostiti si de o vreme frumoasa. Este pacat sa programezi sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii, cand ploua afara sau cand este o zi neprielnica. Vremea, caldura si tot se pot alege inainte, fara prea mari probleme, ca sedinta foto sa iasa perfect, asa cum isi imagineaza si mirii.

Livram fotografiile de la sedinta foto cu mirii intr-un timp scurt, ca mirii si cei dragi lor sa se bucure din toate inima de frumoase fotografii trash the dress.

Sedinta foto dupa nunta cu mirii intr-o locatie de vis. Fotografii cu mirele si mireasa dupa nunta.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.