Nunta Grand Restaurant Brasov

Home » Nunta Grand Restaurant Brasov

Fotografii de la nunta Grand Restaurant Brasov cu Alexandru si Catalina. Si-au dorit o nunta de vis de care sa isi aminteasca cu emotie si drag peste an si an. Am inclus in aceasta pagina fotografiile cele mai frumoase din ziua nutnii cu toate momentele frumoase si emotionante la care mirii nostrii au participat in ziua nuntii lor.

Fotografii de la nunta Grand Restaurant Brasov

Pregatirea mirelui si a miresei – Nunta Grand Restaurant Brasov

Pregatirile mirlor inainte de a se intalni, intotdeauna exprima emotie la superlativ. Aici se vede intotdeauna dorinta de a reintalni pe celalalt, dinnou si din nou, in fiecare clipa cu acelasi dor nestavilit. Aceasta este iubirea in stare pura. Mirii nostrii sunt frumosi foc amandoi, si au acel ceva unul pentru celalalt. Veti vedea in foto de mai jos cu pregatirile fiecaruia magia care este intre ei doi.

Sedinta foto cu mirii in ziua nuntii din Brasov

Nunta Grand Restaurant Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: pe Drumul Poienii Brasov. Am avut o pauza de mai bine de 2 ore pana la biserica. Am profitat din plin de vrema superba si am realizat cateva fotografii cu mirii, nasii si invitatii, intr-un cadru natural, plin de verdeata.

Fotografii cu mirii in masina de epoca

Fotografiile cu mirii in masinile de epoca au fost realizate in aceeasi locatie ca si sedinta foto cu invitatii. Fotografiile cu mirii si nasii n superbele masini de epoca, le puteti vedea mai jos.

Fotografii Taina Cununiei de la biserica

Mirii au ales pentru cununia religioasa, biserica ortodoxa cu hramul „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” de le str. Aurel Vlaicu, din Brasov. Fotografii din timpul ceremoniei cu mirii si nasii, puteti vedea mai jos.

Decoratiuni nunta Grand Restaurant Brasov

Mai jos veti putea viziona cateva fotografii cu decoratiunile de la nunta mirilor Alexandru si Catalina. Asa daca nu aveti inspiratie sau catuati ceva anume, va va inspira intr-un fel.

Dansul mirilor de la Grand Restaurant

Mirii nostrii s-au pregatit intens pentru dansul lor ca sot si sotie. Au exersat mult si erau vizibil emotionanti inainte sa inceapa frumosul dans in noua calitate. Nu a lipsit si gheata carbonica din coregrafia minunatului dans. Gheata carbonica da mult farmec oricarui dans, inducand invitatilor acea stare de vis, de perfectiune. Asa isi doreau si miri nostrii, sa aibe o nunta si o viata cat mai apropiata de perfectiune. Va invitam sa priviti fotografiile cu dansul mirilor de la Grand Restaurant.

Fotografii de la petrecerea nuntii de la Grand Restaurant Brasov

veti putea vedea mai jos fotografii cu mirii din timpul petrecerii nuntii, furatul miresei, tortul mirilor si obiceiurile nuntii care a avut loc la Grand Restaurant din centrul civic al Brasovului.

Nunta Grand Restaurant Brasov. Fotograf profesionist Brasov pentru ziua nuntii tale.Fotografii realizate la nunta de la Grand Restaurant din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!