Fotografie logodna

Fotografie logodna

Fotografie logodna cu Edith si Dragos. Ei au fost perechea cu care am realizat aceste superbe fotografii la apus de soare. Cand am vorbit despre sedinta foto de logodna de dinaintea nuntii lor, i-am intrebat de locatie. Insa nu stiau ce, unde, cum. Asa ca i-am adus aproape de locul unde locuiesc, in Cristian. Aici cunosc destul de bine locurile si pot spune ca fotografiile ies pe placul meu. Sper din toata inima ca vor si pe placul vostru, fotografiile de la sedintele foto save the date si trash the dress, pe care le vom realiza impreuna.

Fotografie de logodna la apus de soare

Unde au fost realizate fotografiile: in cristian, in mai multe locatii. Le-am spus sa aduca si cateva flori, care sa stea pe bratul lui Edith. Viitorul mire, Dragos, a gasit cateva margarete superbe in piata. Acestea au stat cu mandrie pe bratul viitoarei lui sotii. Va invitam sa priviti mai jos prima parte a sedintei foto, pe care am realizat-o inainte de apusul soarelui.

Foto logodna cu viitori miri

Partea cea mai frumoasa acum vine, la apusul soarelui. Am avut parte de un apus superb si de o lan de grau care parca ne-a asteptat sa se coaca in lumina apusului de soare. intotdeauna fotografiile realizate in timpul orei de aur, au acel ceva. Lumina este pur si simplu magica si cu putin rabdare vor iesi fotografii de logodna superbe, asa cum mirii nu si-au imaginat vreodata.

Va invitam cu mult entuziasm sa priviti fotografiile de cuplu realizate in apusul soarelui intr-un lan de grau.

Fotografie logodna. Fotografii de cuplu cu viitori miri din Brasov. Sedinta foto save the date la apus de soare langa Brasov. Foto cuplu ora de aur.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Dansul mirilor Sergiana Center in gheata carbonica

Sergiana Center

Pe aceasta pagina veti putea vedea fotografii cu nunta de la Sergiana Center din Brasov. Am inclus fotografii cu pregatirile mirilor, cununia civila de la…
Vezi fotografiile…

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/535 ratings

Scroll to Top