Nunta Kronwell

Home » Nunta Kronwell

Fotografii nunta Kronwell

Fotografiile nuntii de la Kronwell Ceremonies

Bogdan si Andreea au avut nunta in Brasov la hotel Kronwell. O locatie stilata si eleganta pentru organizarea nuntilor in Brasov, desi s-a deschis relativ de putin timp. Veti vedea fotografii din ziua nuntii cu toate momentele importante pentru miri. Miri nostrii au facut cununia civila de mai bine de jumatate de an, in Anglia unde locuiesc. Asa ca in ziua nuntii am avut mai mult timp la dispozitie, asa ca nu ne-am grabit cu nimic. Fotografiile cu mirii au fost realizate fara graba in tihna, asa putea supune.

Fotografii cu gatirea mirilor

Pregatirea mirilor ce au avut nunta la Kronwell

Mirele a fost relaxat mai tot timpul. A fost glumet si bine dispus, cum veti vedea si in fotografiile cu gatirea mirelui de catre cavalerii de onoare. Mireasa a fost putin timorata la inceput, de aceea am sugerat sa bea un pahar de visinata, in cinstea nuntii cu domnisoarele de onoare. Dupa acest mic pahar cu licioare dulce, mireasa noastra a fost toata un zambet in fotografiile pe care le-am realizat acasa, inainte sa vina mirele. Mai jos puteti privi fotografiile cu mirii inainte de a pleca spre biserica.

Fotogorafii cununia religioasa biserica „Sfantul Nicolae” din Scheii Brasovului

Mirii au fost cununati de catre nasii lor si de parintele Herda la biserica ortodoxa Sfantul Nicolae din cetrul istoric al Brasovului. Puteti vedea fotografii de la biserica, cu mirii, din principalele momente al logodnei si ale slujbei cununiei. Mirii au fost si aici relaxati si tare bucurosi ca in sfarsit sunt unul si in fata lui Dumnezeu.

Fotografii nunta Kronwell

Fotografiile petrecerii nuntii de la Kronwell Ceremonies

Mirii au deschis dansul cu un prim dans incarcat de emotie si bucurie. Era primul lor dans in calitate de sot si sotie. Cu acesta, nunta a fost deschisa, iar mirii nostrii s-au descatusat, iar odata cu ei si invitatii prezenti la nunta lor. Fotografiile nuntii de la Kronwell Ceremonies, cuprind furatul miresei, dansuri ale invitatilor, dar si obiceiurile nuntii. Nu va lipsi si tortul mirilor, care a fost realizat specail, precum niste valize puse una peste cealalta.

Serviciile celor de la Kronwell, au fost ireprosabile. Atenti cu mirii si invitati de la nunta lor. Totul a fost perfect. De aceea ii recomandam cu drag si petru servcii si pentru mancare servita, care a fost foarte buna.

Va invitam sa priviti cateva fotografii de la petrecerea nuntii de la Kronwell din Brasov.

Fotograf nunta Kronwell. Fotografiile nuntii de la Kronwell Ceremonies. Fotografii cu mirii, realizate in ziua nuntii din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!