Sergiana Center

Home » Sergiana Center

Pe aceasta pagina veti putea vedea fotografii cu nunta de la Sergiana Center din Brasov. Am inclus fotografii cu pregatirile mirilor, cununia civila de la Primaria Brasov. Dar si foto de la cununia religioasa de la biserica de la parc din Brasov si, bineinteles cu petrecerea nuntii de la Sergiana Center.

Fotografii cu pregatiriea mirelui

Fotografii cu mirii de la Sergiana Center

Pregatirea mirelui s-a desfasurat traditional, dupa cum veti putea vedea si in fotografiile cu pregatirea mirelui de mai jos. Fiecare dintre cavalerii de onoare au avut cate o sabie, cu care le-au barbierit pe tanarul nostru mire. Totul a decurs ca la carte, cu putin ajutor din partea noastra. Mirele s-a descurcat de minune chiar daca era vizibil emotionat.

Fotografii de la pregatirea miresei

Pregatirea miresei de la Sergiana Center

Am ajuns repede la mireasa acasa, desi era la ceva distanta de Brasov. Asa ca am avut timp suficient sa fotografiem lucrurile pe care le va purta mireasa in ziua nuntii. Mireasa noastra s-a lasat asteptata, a intarziat mai bine de 45 de minute, fata de ora la care trebuia sa ajunga. Desi la cateva minute dupa ce a ajuns acasa, sosise si alaiul nuntii in frunte cu mirele, miresica noastra a fost calma. A reusit sa isi ascunda emotiile si nerabdarea destul de usor. Asftel incat fotografiile cu pregatirea miresei au iesit cat se poate de bine, naturale si plina d elumina si bucuria care i se vedeau pe chip.

Intalnirea mirilor

Desi a durat nici un minut, prima data cand s-au vazut in ziua nuntii lor a fost minunata, plina de iubire si dor. Fotografiile de mai jos cu intalnirea celor doi miri graiesc acest frumos lucru.

Fotografii de la Primaria Brasov

Fotografii cu domnisoarele si cavalerii de onoare in parc.

Mai jos puteti vedea fotografii cu oficierea cununiei civile de la Primaria Brasov, cu semnarea actelor de casatorie. Dupa cununia civila mirii si incitatii de la nunta lor, au mers in parc pentru cateva fotografii. Am inclus mai jos fotografii de grup cu domnisoarele de onoare, dar si cu ai mirelui cavaleri.

Fotografii de cuplu in ziua nuntii

Inainte de a merge spre biserica de la parc, unde a avut loc cununia religioasa, am realizat si cateva fotografii de cuplu cu mirii in ziua nuntii. Acestia au fost dragastosi unul cu celalalt. Cu un dor nespus unul fata de celalalt. A fost o adevarata placere sa realizez aceste fotografii de cuplu cu mirii.

Fotografii cununia religioasa din Brasov

Fotografiile de la cununia religioasa de la biserica ortodoxa „Buna Vestire” sunt cele care urmeaza. Cel mai sacru moment al zilei cu mirii nostrii si nasii in prim plan. Fotografii cu savarsirea Tainei Cununiei in Brasov.

Sergiana Center – fotografii cu petrecerea nuntii

Mai jos sunt fotografiile de la sala de nunti Sergiana Center din Centrul Civic al Brasovului. Nunta s-a desfasurat in salonul Pearl. Aceasta a fost decorata de sora miresei, care a facut o treaba extraordinara. Tema nuntii a fost Alice in Tara Minunilor. Decoratiunile de nunta au fost cele mai frumoase din acest an de la Sergiana Center. Acum cei doi miri sunt cu adevarat intr-o tara a minunilor dupa ce au fost cununati, incep o noua viata. VEti putea vedea mai jos fotografii cu primul dans al mirilor. Fotografii cu furatul miresei si negocierea pentru reintoarcerea miresei. Ultimele fotografii de la Sergiana Center sunt cele cu tortul, pe care le puteti vedea mai jos.

Fotografii din ziua nuntii de la Sergiana Center din BRasov. Foto de la cununia civila si religioasa. Fotografiile petrecerii nuntii de la Sergiana.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!