Clip nunta Grand Restaurant Brasov

Home » Clip nunta Grand Restaurant Brasov

Clip nunta Grand Restaurant Brasov cu mirii nostrii Razvan si Maria. Clipul nuntii a fost realizat folosind cadre de la sedinta foto save the date, cu filmari din ziua nuntii si cateva cliuri de la sedinta foto trash the dress din Brasov. Sedinta foto am realizat-o intr-un lan de rapita unde am surprins si cadere cu cei doi mir indragostiti. Iar, sedinta foto dupa nunta, trash the dress, a fost realizata impreuna cu mirii la Castelul Peles, de unde veti vedea imagini in clipul nuntii de la Grand Restaurant din Brasov.

Clip nunta Grand Restaurant Brasov

Clip nunta Grand Restaurant Brasov. Cele mai frumoase momente video din ziua nuntii din Brasov de la Grand Restaurant Brasov cu mirii nostrii Razvan si Maria.

Vezi alte clipuri de nunta pe care le-a realizat Fotograf Brasov

Clipurile de nunta pe care le realizam sunt filmate cu mai multe camere video. Folosim camere performante de la Canon Cinema, care sunt capabile sa inregistreze pe doua carduri simultan pentru o siguranta sporita. Clipurile sunt editate atent ca si culori si incadrari, ca sa exprima cele mai frumoase emotii din ziua nuntii voastre. Pentru noi este important ca trairile voastre sa fie cat mai fidel redate, pentru ca sunt aminitirile din cel mai frumos al vietii voastre de pana acum, ziua nuntii voastre.

In videoclipurile de nunta includem de obicei si cadre pe care le filmam in ziua nuntii, dar si din alte zile. Inludem si cadre pe care le filmam la sedintele foto de dinainte si de dupa nunta. La „save the date” si „trash the dress” surprindem mirii inainte de nunta si dupa nunta lor. In acest fel cu o introducere si o incheiere, clipul de nunta va fi perfect. Va cuprinde toate emotiile ce au fost captate de noi pe video pentru o traire cat mai intensa si reala, incarcata de emotie.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!