Cel mai asteptat moment al nuntii dans miri Kronwell Brasov. Mirii nostrii Andreea si Bogdan s-au pregatit mult pentru acest minunat dans de la Kronwell Ceremonies din Brasov.

Dans miri Kronwell Brasov

Dans miri Kronwell Brasov cadre video. Intregul dans al mirilor de la Kronwell din Brasov. Primul dans al mirilor in calitate de sot si sotie din Brasov.

Vezi alte clipuri de nunta pe care le-a realizat Fotograf BrasovClipurile de nunta pe care le realizam sunt filmate cu mai multe camere video. Folosim camere performante de la Canon Cinema, care sunt capabile sa inregistreze pe doua carduri simultan pentru o siguranta sporita. Clipurile sunt editate atent ca si culori si incadrari, ca sa exprima cele mai frumoase emotii din ziua nuntii voastre. Pentru noi este important ca trairile voastre sa fie cat mai fidel redate, pentru ca sunt aminitirile din cel mai frumos al vietii voastre de pana acum, ziua nuntii voastre.

In videoclipurile de nunta includem de obicei si cadre pe care le filmam in ziua nuntii, dar si din alte zile. Inludem si cadre pe care le filmam la sedintele foto de dinainte si de dupa nunta. La „save the date” si „trash the dress” surprindem mirii inainte de nunta si dupa nunta lor. In acest fel cu o introducere si o incheiere, clipul de nunta va fi perfect. Va cuprinde toate emotiile ce au fost captate de noi pe video pentru o traire cat mai intensa si reala, incarcata de emotie.