Dans miri Kronwell Brasov

Home » Dans miri Kronwell Brasov

Cel mai asteptat moment al nuntii dans miri Kronwell Brasov. Mirii nostrii Andreea si Bogdan s-au pregatit mult pentru acest minunat dans de la Kronwell Ceremonies din Brasov.

Dans miri Kronwell Brasov

Videoclipul de nunta il realizam de obicei dupa sedinta foto-video trash the dress. Motivul este simplu, avand si aceste cadre cu mirii tot ce ne ramane este sa selectam cele mai frumoase si emotionanate secvente cu mirii si sa livram clipul nuntii. Mirii isi pot alege fundalul sonor pentru clipul nuntii, pentru ca este ceva personal. De aceea este normal ca atunci cand il vor vedea iar si iar, sa isi aminteasca cu drag de aceasta frumoasa perioada, care ste perioada nuntii. Clipul este alcatuit din trei parti, filmate in 3 momente. Prima parte este intro cu secventele filmate la sedinta foto-video „Save the date„, pe care o realizam inainte de nunta. Apoi urmeaza cea mai lunga parte a clipului cu momentele din ziua nuntii. Finalul este compus din cadrele filmate la sedinta foto-video „Trash the dress” sau „Love the dress” de dupa ziua nuntii.

Dans miri Kronwell Brasov cadre video. Intregul dans al mirilor de la Kronwell din Brasov. Primul dans al mirilor in calitate de sot si sotie din Brasov.

Vezi alte clipuri de nunta pe care le-a realizat Fotograf Brasov

Clipurile de nunta pe care le realizam sunt filmate cu mai multe camere video. Folosim camere performante de la Canon Cinema, care sunt capabile sa inregistreze pe doua carduri simultan pentru o siguranta sporita. Clipurile sunt editate atent ca si culori si incadrari, ca sa exprima cele mai frumoase emotii din ziua nuntii voastre. Pentru noi este important ca trairile voastre sa fie cat mai fidel redate, pentru ca sunt aminitirile din cel mai frumos al vietii voastre de pana acum, ziua nuntii voastre.

In videoclipurile de nunta includem de obicei si cadre pe care le filmam in ziua nuntii, dar si din alte zile. Inludem si cadre pe care le filmam la sedintele foto de dinainte si de dupa nunta. La „save the date” si „trash the dress” surprindem mirii inainte de nunta si dupa nunta lor. In acest fel cu o introducere si o incheiere, clipul de nunta va fi perfect. Va cuprinde toate emotiile ce au fost captate de noi pe video pentru o traire cat mai intensa si reala, incarcata de emotie.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!