Clip nunta Kronwell Brasov

Home » Clip nunta Kronwell Brasov

Clip nunta Kronwell Brasov cu mirii nostrii Bogdan si Andreea. Clipul nuntii a fost realizat folosind cadre de la sedinta foto save the date. Cu filmari din ziua nuntii si cateva secvente de la sedinta foto trash the dress din Brasov. Sedinta foto am realizat-o intr-o padure de foioase, unde am surprins si cadere cu cei doi mir indragostiti. Sedinta foto dupa nunta, trash the dress, a fost realizata impreuna cu mirii la Lacul de Smarald si Cetatea Rupea. Imagini din aceste locatii le veti vedea in clipul nuntii de la Kronwell Brasov.

Clip nunta Kronwell Brasov

Videoclipul de nunta il realizam de obicei dupa sedinta foto-video trash the dress. Motivul este simplu, avand si aceste cadre cu mirii tot ce ne ramane este sa selectam cele mai frumoase si emotionanate secvente cu mirii si sa livram clipul nuntii.

Mirii isi pot alege fundalul sonor pentru clipul nuntii, pentru ca este ceva personal. De aceea este normal ca atunci cand il vor vedea iar si iar, sa isi aminteasca cu drag de aceasta frumoasa perioada, care ste perioada nuntii. Clipul este alcatuit din trei parti, filmate in 3 momente. Prima parte este intro cu secventele filmate la sedinta foto-video „Save the date„, pe care o realizam inainte de nunta. Apoi urmeaza cea mai lunga parte a clipului cu momentele din ziua nuntii. Finalul este compus din cadrele filmate la sedinta foto-video „Trash the dress” sau „Love the dress” de dupa ziua nuntii.

Clip nunta Kronwell Brasov. Cele mai frumoase momente video din ziua nuntii din Brasov de la Kronwell Brasov cu mirii nostrii Bogdan si Andreea.

Vezi alte clipuri de nunta pe care le-a realizat Fotograf Brasov

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea.

Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!