Foto miri rasaritul soarelui

Foto miri rasaritul soarelui

Foto miri rasaritul soarelui la numai o zi de la nunta lor. Dupa terminarea nuntii, cei doi aveau foarte putin timp la dispozitie pentru sedinta foto dupa nunta – trash the dress sau love the dress. Trebuiau sa se intoarca acasa, in Anglia, cu o mica escala. Cum timpul zboara repede, am venit cu ideea, de a realiza fotografii cu ei la rasaritul soarelui, intr-unul dintre cele mai cunoscute locuri din Brasov.

Cei doi s-au trezit dis de dimineata, pe la ora 3 jumatate. Mireasa s-a machiat, iar mirele a ajutat-o sa ia rochia d emireasa, pentru ultima data. Au venit nitel somnorosi, insa bine dispusi, cu zambetul pe buze. Stiam ca va fi o sedinta foto la rasaritul soarelui de neuitat.

Foto miri rasaritul soarelui

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte a fotografiilor au fost realizate la Cetatuia Brasovului, inainte si dupa rasaritul soarelui. Partea a doua a sedintei foto love the dress, am realizat-o impreuna cu mirele si mireasa aproape de Codlea, langa balotii de paie.

Fotografii cu mirii langa balotii de paie

Fotografii realizate aproape de Codlea, unde am gasit cativa baloti de paie. Mirii si-au dorit mult cateva fotografii langa balotii de paie, imbracati in mire si mireasa.

Foto miri rasaritul soarelui. Trash the dress la rasarit cu mirele si mireasa. Fotografii cu mirii cand rasare soarele, la munte. Love the dress la rasarit.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Foto miri

Foto miri

Sedinta foto miri la munte langa Brasov. Am inceput aceasta sedinta foto cu mirii nostrii, Edith si Dragos, la Cetatea Rasnov si am terminat-o pe…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

0/50 ratings

Scroll to Top