Save the date toamna

Save the date toamna cu el si ea, ce vor fi miri peste cateva luni, in anul 2020. Au ales sa realizam aceasta sedinta foto inainte cu un an, pentru ca si-au dorit-o destul de mult. Am amanat de cateva ori intalnirea pentru aceasta sedinta foto de cuplu, pentru ca vremea nu a tinut cu noi, fiind destul de capricioasa. Insa am gasit in sfarsit o zi calda pla cu soare si lumina, pentru a realiza aceste fotografii de cuplu save the date in cel mai frumos anotimp cu putinta – toamna.

Save the date toamna

Unde au fost realizate fotografiile: in apropierea Brasovului, pe drumul poienii brasov. Cei doi indragostiti au adus o rama cu data nuntii lor, dar si doua pahare pe care le-au umplut cu un vin bun si licoros. Au inchinat la aceasta sedinta foto save the date toamna pentru iubirea lor eterna, intr-un peisaj frumos si cald de octombrie.

Save the date toamna. Fotografii de cuplu in peisaj de toamna langa Brasov. Sedinta de fotografie cu viitorii miri cu un pahar de vin in mana la Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Foto cuplu

Foto cuplu

Sedinta foto de cuplu de la sfarsitul lunii august cu doi viitori miri haiosi. Ne-am cunoscut cu doar cateva zile inaintea sedinteti foto save the…
Vezi fotografiile…
tort nunta Bran

Nunta Bran

Fotografii de la nunta Bran cu Razvan si Bianca. Dupa o sedinta foto reusita, pe dealurile din jurul Simonului, a urmat ziua nuntii, mirilor nostrii.…
Vezi fotografiile…
Fotografii Miri Castelul Peles

Nunta Vintage

Dupa o nunta vintage, a urmat o sedinta foto trash the dress vintage la Castelu Peles din Sinaia. Mirii udpa nunta au plecat inapoi in…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.

Scroll to Top