Save The Date Lavanda (16)

Save the date lavanda cu viitorii nostrii miri, Andrei si Alina. Si-au dorit cat mai curand sa realizam aceasta sedinta foto de cuplu, oriunde. Le-am propus sa facem fotografiile intr-un lan de lavanda, la cativa kilometrii de Brasov, langa Crizbav.

Save the date lavanda

Unde au fost realizate fotografiile: langa Crizbav, Lavanda Alberta. Pe seara aproape de ora de inchidere.

Sedinta foto de cuplu in lavanda realizata cu numai cateva saptamani inainte de cununia celor doi. Au radiat de fericire si bucurie, unul pentru celalalt. Cei doi viitori miri au venit pregatitiin campul de lavanda pentru aceste fotografii save the date. Au adus cu ei baloane si tabilte cu mesaje amuzante. Conteaza mult sa ai anumite „props-uri” de care te poti folosi. In acest fel sedinta foto de cuplu este cu adevarat personalizata. Fiecare isi poate aduce ce doreste si poate transmite orice mesaj.

Sedinta foto save the date lavanda a fost cat se poate de linistita, chiar daca a trebuit sa asteptam uneori dupa vititatorii care doreau sa isi faca fotografii cu lavanda.

Dupa ce am incheiat sedinta foto in lavanda am plecat spre Brasov. Pe drum ne-am oprit pentru a realizat cateva fotografii cu mirii intr-un lan de grau de pe marginea drumului. Aproape de apus, in timpul orei de aur am realizat cateva imagini cu cei doi viitori miri intr-un camp alb de flori. Puteti vedea fotografii realizate dupa save the date lavanda, in continuare.

Save the date lavanda. Fotografii de cuplu in lanul de lavanda realizate aproape de Brasov. Sedinta foto in lavanda cu viitorii miri.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Nunta Moeciu - cununie religioasa

Nunta Moeciu

Fotografii de la nunta Moeciu cu Petronela si Marinica. Doi miri care au ales o locatie de nunta unica, cu o panorama superba asupra Masivului …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.