Fotografii in costum traditional calare

Home » Fotografii in costum traditional calare

Fotografii in costum traditional calare la munte, in Poiana Brasov. Pentru sedinta foto dinaintea nuntii, cunoscuta sub numele de Save the date, viitorii miri au ales sa se imbrace in costume traditionale romanesti. mai mult decat atat, si-au dorit sa calareasca si sa ii surprind in posturi tandre sus pe cai.

Cei doi au fost relaxati si naturali, zambind din ce in ce mai mult pe masura ce facem fiecare fotografie. Insist mult pentru aceasta sedinta dinaintea nuntii, pentru ca aici ne putem cunoaste mai bine. Putem discuta detaliile din ziua nuntii si ne obisnuim mai mult unii cu ceilalti. Ca in ziua nuntii totul sa fie ca intr-o mare familie, fiecare stiind ce asteptari are de la celalalt.

Fotografii in costum traditional calare

Unde au fost realizate fotografiile: in Poiana Mica din Brasov, calare pe cai. A doua parte a fotografiilor am realizat-o pe drumul Poienii brasov, aproape de Rasnov. Aici este o poizana frumoasa unde mirii in costume populare, s-au simtit in largul lor. Puteti vedea fotografiile de la acesta sedinta foto cu viitorii miri imbracati in costume populare romanesti.

Fotografiile au fost editate si livrate in aceeasi seara, pentru ca nunta urma la numai doua zile, iar viitorii miri isi doreau mult sa vada aceste fotografii in costumele traditionale romanesti.

Fotografii in costum popular romanesc calare. Sedinta foto calare pe cai in costume traditionale romanesti. Fotograf port popular Brasov cu viitorii miri.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!