Fotografii in costum traditional calare

sedinta foto in costum popular roamnesc

Fotografii in costum traditional calare la munte, in Poiana Brasov. Pentru sedinta foto dinaintea nuntii, cunoscuta sub numele de Save the date, viitorii miri au ales sa se imbrace in costume traditionale romanesti. mai mult decat atat, si-au dorit sa calareasca si sa ii surprind in posturi tandre sus pe cai.

Cei doi au fost relaxati si naturali, zambind din ce in ce mai mult pe masura ce facem fiecare fotografie. Insist mult pentru aceasta sedinta dinaintea nuntii, pentru ca aici ne putem cunoaste mai bine. Putem discuta detaliile din ziua nuntii si ne obisnuim mai mult unii cu ceilalti. Ca in ziua nuntii totul sa fie ca intr-o mare familie, fiecare stiind ce asteptari are de la celalalt.

Fotografii in costum traditional calare

Unde au fost realizate fotografiile: in Poiana Mica din Brasov, calare pe cai. A doua parte a fotografiilor am realizat-o pe drumul Poienii brasov, aproape de Rasnov. Aici este o poizana frumoasa unde mirii in costume populare, s-au simtit in largul lor. Puteti vedea fotografiile de la acesta sedinta foto cu viitorii miri imbracati in costume populare romanesti.

Fotografiile au fost editate si livrate in aceeasi seara, pentru ca nunta urma la numai doua zile, iar viitorii miri isi doreau mult sa vada aceste fotografii in costumele traditionale romanesti.

Fotografii in costum popular romanesc calare. Sedinta foto calare pe cai in costume traditionale romanesti. Fotograf port popular Brasov cu viitorii miri.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

nunta sinaia

Nunta Sinaia

Mirii nostrii desi nu au avut nunta in Sinaia, si-au dorit ca fotografiile dupa nunta sa fie realizate aici. Au ales bineinteles poate cel mai…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

0/50 ratings

Scroll to Top