Fotografie aniversara

Fotografii aniversare realizate in aceasta toamna la brasov, sub tampa, cu doi tineri de peste 60 de ani. POvestea lor a inceput in Valcea acum multi multi ani, iar dupa casatorie, luna de miere au petrecut-o in Poiana Brasov. De atunci in fiecare an au revenit la poalele masivului Postavarul pentru a reinnoda iubirea lor ana de an. Anul acesta cuplu a implini 30 de ani de casatorie si fiica lor s-a gandit sa le faca cadou o sedinta foto aniversara la implinirea celor 30 de ani de casatorie.

Fotografii aniversare

Unde au fost realizate fotografiile aniversare: pe sub Tampa, in orasul brasov. Cei doi au fost deschisi si sociabili, nesfiindu-se sa isi arate afectiunea si iubirea unul fata de celalalt in timpul realizarii fotografiilor aniversare. Va invit cu drag sa priviti o parte dintre fotografiile pe care le-am realizat intr-o frumoaza zi de toamna cu cei doi in ziua aniversarii celor 30 de ani de casatorie in Brasov.

Fotografii aniversare de familie. Aniversare casatorie 30 de ani in Brasov. Sedinta foto aniversara de familie la implinirea a 30 de ani de casatorie.

Esti in cautarea unui fotograf de nunta sau a unui cameraman profesionist pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii Miri Castelul Peles

Nunta Vintage

Dupa o nunta vintage, a urmat o sedinta foto trash the dress vintage la Castelu Peles din Sinaia. Mirii udpa nunta au plecat inapoi in …
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile realizate de Fotograf de nunta Brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depin de acestea. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul din Brasov. Emotia este cea mai importanta, pentru ca trairile voastre sunt unice, ca si fotografiile pe care le realizam.

Tot ce ne dorim, este ca dupa terminarea evenimentului vostru, sa ne recomandati mai departe prietenilor si cunoscutilor vostri. Asta va insemna ca sunteti multi de serviciile foto video prestate in Brasov la nunta, botezul sau evenimentul vostru privat.

Prestam servicii foto-video in localitatile: Brasov, Fagaras, Codlea, Sacele, Zarnesti, Rasnov, Rupea, Predeal, Ghimbav, Cristian, Bran, Moieciu, Harman, Lunca Calnicului, COvasna, Sfantu Gheorghe, Sanpetru, Simon, Cheia.