Familie in costum popular

Familie in costum popular

Sedinta foto de familie in costum popular realizata langa brasov, in localitatea Cristian. O amintire cu bebe cand este mic, face cat o mie de parale am putea supune. Cand parintii vor vedea aceste fotografii peste cativa ani, vor fi nepretuite. Aceste momente calde cand familia este inca frageda, sunt valoroase.

Familie in costum popular

Unde au fost realizate fotografiile: in localitatea Cristian, langa Brasov. Parintii si-au dorit o sedinta foto in port traditional popular, mai ales ca aveau costumele populare de ceva timp. A fost usor sa realizam fotografiile cu familia in costumele populare, mai ales ca micuta Irinuca, a fost tare cumintica. Am ales o seara calduriasa de vara, cand soarele batea cald si ne daruia o lumina superba, fiind ora de aur.

Majoritatea fotografiilor cu familia in costum popular, le-am realizat in umbra. In acest fel micuta irina a putut sta nestingherita cu ochisorii deschisi, neavand o lumina directa. Intotdeauna suntem entusiasmati cand realizam fotografii in costume traditionale romanesti. Acestea au un farmec aparte, caci ne aduc aminte de frumoasa noastra istorie si traditii care nu ar trabuie uitate sub nici o forma. Suntem romani si trebuie sa fim mandrii de originea noastra de geto-daci.

Familie in costum popular. Sedinta foto in costume traditionale din Romania, realizata de fotograf Brasov. Fotografii parinti si copil in port traditional romanesc.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

nunta sinaia

Nunta Sinaia

Mirii nostrii desi nu au avut nunta in Sinaia, si-au dorit ca fotografiile dupa nunta sa fie realizate aici. Au ales bineinteles poate cel mai…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/51 rating

Scroll to Top