Familie in costum popular

Sedinta foto de familie in costum popular realizata langa brasov, in localitatea Cristian. O amintire cu bebe cand este mic, face cat o mie de parale am putea supune. Cand parintii vor vedea aceste fotografii peste cativa ani, vor fi nepretuite. Aceste momente calde cand familia este inca frageda, sunt valoroase.

Familie in costum popular

Unde au fost realizate fotografiile: in localitatea Cristian, langa Brasov. Parintii si-au dorit o sedinta foto in port traditional popular, mai ales ca aveau costumele populare de ceva timp. A fost usor sa realizam fotografiile cu familia in costumele populare, mai ales ca micuta Irinuca, a fost tare cumintica. Am ales o seara calduriasa de vara, cand soarele batea cald si ne daruia o lumina superba, fiind ora de aur.

Majoritatea fotografiilor cu familia in costum popular, le-am realizat in umbra. In acest fel micuta irina a putut sta nestingherita cu ochisorii deschisi, neavand o lumina directa. Intotdeauna suntem entusiasmati cand realizam fotografii in costume traditionale romanesti. Acestea au un farmec aparte, caci ne aduc aminte de frumoasa noastra istorie si traditii care nu ar trabuie uitate sub nici o forma. Suntem romani si trebuie sa fim mandrii de originea noastra de geto-daci.

Familie in costum popular. Sedinta foto in costume traditionale din Romania, realizata de fotograf Brasov. Fotografii parinti si copil in port traditional romanesc.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Dansul mirilor Kronwell

Nunta Kronwell

Fotografii nunta Kronwell Fotografiile nuntii de la Kronwell Ceremonies Bogdan si Andreea au avut nunta in Brasov la hotel Kronwell. O locatie stilata si eleganta…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.