Familie in costum popular

Home » Familie in costum popular

Sedinta foto de familie in costum popular realizata langa brasov, in localitatea Cristian. O amintire cu bebe cand este mic, face cat o mie de parale am putea supune. Cand parintii vor vedea aceste fotografii peste cativa ani, vor fi nepretuite. Aceste momente calde cand familia este inca frageda, sunt valoroase.

Familie in costum popular

Unde au fost realizate fotografiile: in localitatea Cristian, langa Brasov. Parintii si-au dorit o sedinta foto in port traditional popular, mai ales ca aveau costumele populare de ceva timp. A fost usor sa realizam fotografiile cu familia in costumele populare, mai ales ca micuta Irinuca, a fost tare cumintica. Am ales o seara calduriasa de vara, cand soarele batea cald si ne daruia o lumina superba, fiind ora de aur.

Majoritatea fotografiilor cu familia in costum popular, le-am realizat in umbra. In acest fel micuta irina a putut sta nestingherita cu ochisorii deschisi, neavand o lumina directa. Intotdeauna suntem entusiasmati cand realizam fotografii in costume traditionale romanesti. Acestea au un farmec aparte, caci ne aduc aminte de frumoasa noastra istorie si traditii care nu ar trabuie uitate sub nici o forma. Suntem romani si trebuie sa fim mandrii de originea noastra de geto-daci.

Familie in costum popular. Sedinta foto in costume traditionale din Romania, realizata de fotograf Brasov. Fotografii parinti si copil in port traditional romanesc.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!