Nunta Prestigio Events

nunta Prestigio Events

Nunta Prestigio Events – fotografii din ziua nuntii de la Vila HePa. O locatie frumoasa, eleganta, cu o mancare delicioasa, o sala chic si o gradina frumoasa, unde invitatii se pot plimba in voie. De asemenea in curtea Vilei Hepa, puteti parca masinile, fara nici o problema, ca la alte localuri unde se organizeaza nunti.

Cea mai frumoasa zi pentru orice cuplu nu poate fi decat ziua nuntii.Acest moment unic, trebuie sa fie incununat de bucurie si fericire. Faptul ca la nunta participa toti cei dragi cupului, impartasind implinirea celor doi, nu face decat sa creasca frumusetea zilei.

Nunta Prestigio Events – fotografii din ziua nuntii de la Vila HePa

Unde au fost realizate fotografiile: in interiorul Vilei HEPA, in gradina Prestigio Events, precum si in interiorul salii de nunta.

Decoratiunile de nunta de la Prestigio Events

Fotografii cu decoratiunile de nunta alese de miri pentru nunta lor de la Prestigio Events. Mirii si-au dorit o cununie religioasa in aer liber, in curtea vilei. Am inclus cateva fotografii cu buchetul miresei si buchetul nasei, precum si imagini cu sala de nunta. Cei de la Prestigio Events, au pus mult accent pe decorarea salii de nunta. Este simpla, dar totusi eleganta. ne-a placut foarte mult.

Pregatirea mirelui in foisorul de la vila HEPA

Incepem cu pregatirea mirelui. Am ales ca mirele sa se imbrace in foisorul Vilei Hepa. Un loc umbros, plin cu verdeata, perfect pentru pregairea mirelui. Mai jos puteti vedea fotografiile cu pregirea mirelui, ajutat nitel de nas.

Fotografii cu pregatirea miresei de la Prestigio Events

Continuam cu pregatirea miresei. Am inclus fotografiile cu rochia si accesoriile. Mireasa noastra afost tare emotionata si in acelasi timp, plina de zambet, bucurie si fericire. Radia toata, se vede ca isi dorea din toata inima unirea cu mirele ei, in fata lui Dumnezeu. Mai jos veti putea privi fotografii de la pregatirea miresei.

Intalnirea mirilor

Mai jos sunt cateva fotografii cu intalnirea mirilor, pentru prima data in ziua nuntii. Un moment plin de emotie si fericire, pentru mire si mireasa.

Fotografii cununie religioasa in aer liber Brasov la Prestigio Events

Dupa cum am mentionat, mirii si-au dorit cununia religioasa sa fie in aer liber. Dorinta le-a fost implinita si au fost binecuvantati cu o zi superba, plina cu soare si voie buna. Am inclus fotografii de la cununia religioasa cu principalele momente.

Fotografii nunta Prestigio Events

Veti putea vedea mai jos fotografii cu primul dans al mirilor de la prestigio Events, precum si imagini de la petrecerea nuntii. Dupa receptia invitatilor de la nunta, am realizat o sedinta foto cu cei doi miri, in gradina de la Prestigio Events. Nunta a fost reusita, desi nu au fost multi inivtati, evenimentul fiind unul intim. Veti putea vegea fotografiile cu tortul mirilor si cu obiceiurile nuntii, aruncatul buchetului, dezgatitul miresei si hora miresei.

Nunta Prestigio Events – fotografii din ziua nuntii de la Vila HePa. Fotograf profesionist pentru nunta ta de la Perstigio Events – Vila Hepa Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

0/50 ratings

Scroll to Top