Fotografie de cuplu la Brasov

Home » Fotografie de cuplu la Brasov

Am programat aceasta sedinta de fotografie de cuplu la Brasov, cu 3 saptamani inainte. Ca data sa fie inainte de nunta cu exact o luna. Nu aveam de unde sa stim cum va fi aceasta zi. Viitoarea mireasa, si-a programat in ziua cu aceasta sedinta foto de cuplu sa faca si proba la machiaj si coafura.

Fotografie de cuplu la Brasov

Unde au fost realizate fotografiile: pe drumul Poienii Brasov si in Bartolomeu. De dimineata ploaia batea vartos peste tigla, iar afara temperatura nu era deloc una optimista. Ce sa mai era o zi ploioasa si mohorata cu temperaturi scazute. M-am auzit cu Florin si Nicoleta, sa vedem daca facem totusi aceasta sedinta foto. Au decis ca da, sa o realizam. Pe seara cand ne-am intalnit, ploaia se oprise, iar soarele, timid, se intrezarea printre norii negrii. S-a incalzit nitel, asa ca fotografiile de cuplu impreuna cu viitorii miri au fost realizate, intr-o afmosfera placuta.

Am inceput sedinta foto de cuplu la Brasov, pe drumul Poienii Brasov si am incheiat-o in Bratolomeu, pe langa calea ferata. Cei doi au fost gingasi unul cu celalalt. S-a putut vedea afectiunea si dragostea, ce si-o poarta unul altuia. Ne vedem intr-o luna dragilor pentru nunta de la Kronwell Ceremonies din Brasov.

Fotografie de cuplu la Brasov. Fotografii cu el si ea inainte de nunta de la Kronwell Ceremonies din Brasov. Fotograf profesionist de cuplu din Brasov

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!