Fotografie costum popular

Home » Fotografie costum popular

Sedinta de fotografie costum popular realizata intr-o zi de iarna, in luna lui februarie la munte. Viitorii miri si-au dorit sa isi aminteasca de aceasta unica perioada din viata lor prin intermediul unei sedinte foto cu ei imbracati in costume populare traditionale romanesti.

Fotografie costum popular

Unde au fost realizate fotografiile in port poupular cu viitorii miri? In preajma Poienii Brasov. Am gasit o vale nu tocmai abrupta cu un paraias care curegea lin. Aici am inceput prima parte a fotografiilor in costum traditional romanesc. Mirii au fost imbracati din cap pana in picioare cu haine traditionale roamnesti. Mirele a avut itari grosi de lana, camasa de in si un roc din postav gros de merionos. Era atat de dens si tare, incat apa pur si simplu nu patrundea prin el. Portul traditional pe care Florin l-a imbracat face parte din portul din zona Bistritei.

Costumul traditional al Ralucai a fost compus dintr-o camasa cu decolteu dreptunghiular, cu mâneci trei sferturi, poale peste care se îmbraca două zadii, un pieptar din panura sura sau un „lecric” (jacheta), guba din lâna alba cu mite lungi, iar ca accesoriu „zgarda scumpa” (mărgele de corali) sau zgardanele (tesaturi de margele mici în jurul gâtului). Va invitam sa priviti prima parte a fotografiilor in costum popular.

Fotografii costum popular

Florin si Raluca au adus cu ei si un cos cu merinde traditional, frumos decorat. Totul a fost asa cum se facea pe vremuri. trebuie si noi la randul nostru sa facem tot ce putem pentru a readuce in actualitate fotografii cu portul traditional romanesc. Sa le reamintim copiilor si nepotilor, de unde am plecat, ca sa stim incotro ne indreptam.

Fotografie costum popular. Fotografii cuplu in port traditional romanesc. Sedinta foto cu viitorii miri la munte in costume traditionale din Romania.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!