Fotografii trash the dress

Home » Fotografii trash the dress

Fotografii trash the dress cu Cristina si Elod la cetatea Rupea. Pot spune de la inceput ca am prins o vreme superba, un lan de orz mirobolant si o cetete inchiriata doar pentru noi. Am avut marele noroc sa nu fie nici un vizitator in cetatea Rupea. Acesta este avantajul sedintelor foto trash the dress in timpul saptamanii. Sunt mai putini vizitoatori, desi poate fi perioada de concedii.

Fotografii trash the dress

Unde au fost realizate fotografiile: pe drumul spre cetatea Rupea, in interiorul cetatii si in preajma cetatii. Va invitam pentru inceput sa priviti fotografiile pe care le-am realizat pe drumul catre cetatea Rupea. Ne-am oprit de cateva ori, pentru ca am avut mult timp la dispozitie si mirii au fost de acord.

Trash the dress la Cetetea Rupea

Urmatoarele fotografii, au fost realizate in interiorul Cetatii Rupea, din aceeasi localitate. Fotografiile au fost facute in ainterior si exterior. Au fost unele incaperi unde era bezna aproape total. CU ajutorul blitzurilor, am putut crea anumite efecte. Va invitam sa priviti cateva foto din interiorul cetatii Rupea.

Fotografii trash the dress la apus de soare

Ultima parte a sedinteti foto trash the dress cu mirii, am realizat-o in afara cetatii Rupea. Soarele statea sa apuna peste un lan de orz copt. Peisajul era perfect pentru fotografii cu miri la apus de soare. Fotografiile de la apus cu mirii le puteti vedea in continuare.

In total toata sedinta foto cu drum dus-intors a durat mai bine de 8 ore, insa a meritat fiecare moment.

Fotografii trash the dress. Sedinta foto trash the dress cu mirii. Fotografiile au fost realizate la Cetatea Rupea. Trash the dress cu mirele si mireasa dupa ziua nuntii din Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.