Nunta Moeciu

Home » Nunta Moeciu

Fotografii de la nunta Moeciu cu Petronela si Marinica. Doi miri care au ales o locatie de nunta unica, cu o panorama superba asupra Masivului Bucegi. Nici unul nici altul nu este din aceasta zona. Au ales locatia pentru ca se afla la mijlocul distantei dintre mire si mireasa. Mireasa se trage din Bucovina, iar mirele din Bucuresti.

Nunta Moeciu

Unde au fost realizate fotografiile: la Cetatea Carului, langa Moeciu. Mirii au ales o locatie speciala pentru nunta lor, pentru ca tot ce au facut a fost incarcat de traditie. In fotografiile nuntii de mai jos cu pregatirile, mirii sunt cei care au aranjat sala si au facut toate decoratiunile de nunta. Veti vedea in foto din ziua nuntii toate momentele legate de traditie si respect.

Pregatirea mirelui si a miresei

Fotografiile care urmeaza prezinta pregatirea mirelui, cu barbieritul si spalatul cu vin. Obicei pe care nu l-am mai intalnit pana acum. Mireasa a vryt sa faca un obicei de nunta din Bucovina natala. Cu mersul la fantana si stropirea celor din jur cu apa proaspata din fantana.

Taina cununiei – fotografii din biserica

Taina cununiei a fost savarsita la o biserica particulara de langa Fundata. Ceremonia cununiei religioase a fost incarcata de emotie si intima. Nu pentru ca in bicserica nu intrau multe persoane, ci pentru ca totul a fost nitel mai sus fata de alte cununii. Cei doi se iubeau pur si isi doreau sa fie din toata inima sot si sotie. Fotografiile de la biserica si din afara acesteia, le puteti vedea mai jos.

Fotografii nunta Moeciu – petrecerea nuntii

Incepem cu dansul mirilor, ce a avut loc pe terasa din spatele pensiunii cu o panorama superba asupra masivului Bucegi. Vom continua cu fotografiile din timpul petrecerii nuntii cu toate momentele emotionate si hazlii totodata. Furatul mirelui, negocirea si pedepsele pentru hoate. A fost un momet tare amuzant, plin de viata si de voie buna. Nunta a avut de toate. Un ansamblu popular de copii veniti tocmai din Rasnov si un recital regal de vioara. Vom incheia cu fotografiile de la tortul mirilor si obiceiurile de final de la nunta care a avut la Pensiunea Cetatea Carului de langa Fundata.

Nunta Moeciu. Fotografii nunta Cetatea Carului Fundata. Fotograf Brasov. Fotografie de nunta cu panorama muntilor Bucegi. Fotograf nunta Moeciu.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!