Trash the dress costum popular

Home » Trash the dress costum popular

Fotografii de la trash the dress costum popular realizate in zona Brasovului. Mirii nostrii locuiesc in Italia de mult timp. Nici unul nu era din zona Brasovului, insa au decis sa faca nunta in aceasta frumoasa zona. Mireasa era din Bucovina, iar mirele din Bucuresti. Asa ca au cazut de acord sa faca nunta la mijlocul drumului. Nunta a fost la Cetatea Carului, langa Moieciu si Bran.

Fotografiile dupa nunta, trash the dress le-au vrut si in costume traditionale romanesti. Mirii au primit ca dar de nunta, costume populare romanesti din zona Bucovinei. Cea care le-a facut aceasta impresionanta surpriza, nu putea fi decat bunica miresei. Ea a trudit singura la cele doua costume traditionale romanesti. O splendoare ce sa mai.

Trash the dress costum popular

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte a fotografiilor au fost realizate in zona culoarelui Rucar – Bran. O zona splendida, unde am realizat multe sedinte foto cu mirii dupa ziua nuntii. Fotografiile din aceasta parte a sedinteti foto, le puteti vedea mai jos. Mirii s-au incadrat in peisajul de basm, parca erau rupti de acolo.

Fotografii cu mirii langa cascada

Fotografiile de mai jos au fost realizate langa o superba cascada de langa Brasov. lumina cadea perfect pe cascada si deschidea totul in jur. Mirii au avut de facut ceva echilibristica pana am terminat fotografiile trash the dress de langa superba cascada. Va invitam sa priviti foografiile cu mirii si cascada in continuare.

Trash the dress in padure cu mirii

Sedinta foto a continuat in apdure, unde am realizat cateva fotografii cu mirii. Mireasa a dorit sa se simta ca acasa, in Bucovina, cand va privi aceste fotografii de la sedinta trash the dress in costume populare.

Incheiem acest fotografii trash the dress in costum popular, cu speranta ca v-au placut 🙂

Trash the dress costum popular. Fotografii cu miri in costum popular realizate de Fotograf Brasov. Sedinta foto love the dress in costum popular.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.