Fotograf nunta Ramada

Fotograf nunta Ramada

Fotograf nunta Ramada Hotel cu Elod si Cristina. Fotografiile nuntii mirilor nostrii au fost realizate majoritatea in Brasov. Mirele era din Sfantu Gheorghe, insa a decis pentru a scurta drumul sa plece din Brasov dintr-un apartament inchiriat. Inca de la prima intanire cu mirii nostrii, ne-am simtit foarte bine impreuna. Mirele, Elod, a fost tot timpul cu zambetul pe buze, fiind deschis tot timpul al propunerile noastre. Este important acest lucru. NU ca sa faceti exact cum spune fotograful de nunta ci sa faceti cum este mai bine pentru voi, tinand cont de sfaturile noastre. Tot ceea ce facem este sa va ajutam, ca totul sa fie asa cum va steptati. Uso, simplu, fara batai de cap.

Fotograf nunta Ramada

Unde au fost realizate fotografiile cu mireasa? Acasa la parinti, bineinteles. De aici am pornit in aceasta frumoasa zi. Cristina, era nitel emotionata, dar si-a revenit repede. Mai jos puteti sa vedeti fotografii de la gatirea miresei.

Fotografii cu pregatirea mirelui de la Hotel Ramada din Brasov

Mirele nostru a vrut sa iasa din tipare cu totul. Pana cum este singurul mire pe care l-am vazut cu un sacou si vesta galbena. Care se asortau cu pantofii miresei, care si acestia era galbeni. Costumul si toate accesoriile au fost cumparate de la Adina Buzatu o cunoscuta stilista din Romania. Fotografiile cu pregatirile mirelui le puteti vedea in continuare.

Fotografii de la cununia civila de la Primaria Brasov

Urmeaza fotografiile cu mirii si nasi de la cununia civila, oficiata la Primaria din Brasov. Apoi au urmat fotografii cu mirii si invitatii realizate in parcul central ” Nicolae Titulescu ” din Brasov.

Cununia religioasa de la biserica romano-catolica „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” de pe strada Muresenilor. Una dintre cele mai frumoase biserici pe rit romano-catolic din tara. Mirele a asteptat mireasa in fata altarului, langa nasi. Mireasa a fost adusa si daruita mirelui de catre tatal ei, un moment foarte emotionat pentru noi toti. Fotografiile din timpul cununiei religioase le puteti vedea mai jos.

Fotograf nunta Ramada Hotel Brasov

Mai jos sunt fotografiile de la petrecerea de nunta. Veti putea vede dansul mirilor, invaluiti de fumul greu produs de gheata carbonica, Furatul miresei si al mirelui, precum si un moment inedit. Mirele i-a incantat pe invitatii de la nunta si pe a lui mireasa, cu un recital. Nu este cantaret, este fotbalist, insa a cantat cu multa daruire si emotie. Incheiem fotografiile de nunta de la Hotelul Ramada din Brasov cu tortul mirilor.

Fotograf nunta Ramada. Fotografii realizate de Fotograf Brasov in ziua nuntii mirilor Elod si Cristina din Brasov. Nunta Hotel Ramada Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii miri lacul de smarald Racos

Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea. Mirii…
Vezi fotografiile…

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/51 rating

Scroll to Top