Fotografii nunta Kronwell Ceremonies

Home » Fotografii nunta Kronwell Ceremonies

Fotografii nunta Kronwell Ceremonies din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii Nicoleta si Florin. Ne-am intalnit cu ei la Primaria Brasov, pentru oficierea cununiei civile. Erau destul de tensionati, insa am avut grija ca sa zambeasca si sa se relaxeze. Pentru ca fotografiile din ziua nuntii le realizezi numai o data si este pacat sa apari suparat. Afara ploua destul de tare, asa ca am renuntat la fotografiile din parc cu invitatii si am plecat spre mire, pentru pregatirea lui.

Dupa ce Florin a fost gata, am plecat la mireasa, care s-a gatit in camera de hotel de la Kronwell. Apoi am plecat cu totii la biserica, pentru taina cununiei. Din fericire dupa cununia religioasa, s-a luminat pentru scurt timp afara. Am profitat de timpul frumos si am realizat cu mirii si domanisoarele de onoare, cateva fotografii in parcul central.

Fotografii nunta Kronwell Ceremonies

Unde au fost realizate fotografiile: in Brasov, acasa la mire, biserica ortodoxa „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” si la Hotel Kronwell.

Veti putea vedea acteva fotografii cu decoratiunile de nunta realizate de Contessina Events. Nu va lipsi din fotografiile alese dansul mirilor si momenetele cele mai frumoase de la sala. VOm incheia ca de fiecare data cu tortul mirilor, superb realizat de bucatarii de la Kronwell Ceremonies.

Fotografii nunta Kronwell Ceremonies. Eveniment Kronwell Brasov. Fotograf profesionist nunta sau botez Kronwell Ceremonies Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!