Fotografii nunta Kronwell Ceremonies

Fotografii nunta Kronwell Ceremonies

Fotografii nunta Kronwell Ceremonies din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii Nicoleta si Florin. Ne-am intalnit cu ei la Primaria Brasov, pentru oficierea cununiei civile. Erau destul de tensionati, insa am avut grija ca sa zambeasca si sa se relaxeze. Pentru ca fotografiile din ziua nuntii le realizezi numai o data si este pacat sa apari suparat. Afara ploua destul de tare, asa ca am renuntat la fotografiile din parc cu invitatii si am plecat spre mire, pentru pregatirea lui.

Dupa ce Florin a fost gata, am plecat la mireasa, care s-a gatit in camera de hotel de la Kronwell. Apoi am plecat cu totii la biserica, pentru taina cununiei. Din fericire dupa cununia religioasa, s-a luminat pentru scurt timp afara. Am profitat de timpul frumos si am realizat cu mirii si domanisoarele de onoare, cateva fotografii in parcul central.

Fotografii nunta Kronwell Ceremonies

Unde au fost realizate fotografiile: in Brasov, acasa la mire, biserica ortodoxa „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” si la Hotel Kronwell.

Veti putea vedea acteva fotografii cu decoratiunile de nunta realizate de Contessina Events. Nu va lipsi din fotografiile alese dansul mirilor si momenetele cele mai frumoase de la sala. VOm incheia ca de fiecare data cu tortul mirilor, superb realizat de bucatarii de la Kronwell Ceremonies.

Fotografii nunta Kronwell Ceremonies. Eveniment Kronwell Brasov. Fotograf profesionist nunta sau botez Kronwell Ceremonies Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Sedinta foto bebe si parinti Botez Covasna

Botez Covasna

Pe aceasta pagina veti vedea fotografii de la botez Covasna, care a avut loc la Hotel Caprioara, din aceeasi localitate. Am inclus fotografii de botez…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

0/50 ratings

Scroll to Top