Fotografii bebe Brasov

Home » Fotografii bebe Brasov

Fotografii bebe Brasov la o luna de zile. Este o perioada frumoasa, cand familia il cunoaste pe micut si un prilej minunat sa anuntati celor dragi, venirea pe lume a micutului vostru.

Realizam aceste fotografii acasa, in mediul unde micutul este obisnuit. In acest fel, cel mic sau cea mica, vor fi linistiti si calmi, pentru realizarea fotografiilor.

Fotografii bebe Brasov – sedinta foto la o luna

Unde au fost realizate fotografiile: acasa la parinti, pe o paturica pufoasa, ce ofera un cadru neutru pentru cel mic. Micutul Andrei, a fost tare cuminte, fiind curios din fire, cum toti copilasii sunt.

Sedinta foto cu bebelusul nu a durat mai mult de 45 de minute. Incepand cu o luna de zile, bebelusii sunt mai activi, pierzandu-si rabdarea destul de repede.

Fotografii bebe Brasov. Sedinta foto cu pruncul la o luna de zile in Brasov. Fotograf profesionist bebelusi, copii, baietei si fetite in Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!