Fotografii bebe Brasov

Fotografii bebe Brasov

Fotografii bebe Brasov la o luna de zile. Este o perioada frumoasa, cand familia il cunoaste pe micut si un prilej minunat sa anuntati celor dragi, venirea pe lume a micutului vostru.

Realizam aceste fotografii acasa, in mediul unde micutul este obisnuit. In acest fel, cel mic sau cea mica, vor fi linistiti si calmi, pentru realizarea fotografiilor.

Fotografii bebe Brasov – sedinta foto la o luna

Unde au fost realizate fotografiile: acasa la parinti, pe o paturica pufoasa, ce ofera un cadru neutru pentru cel mic. Micutul Andrei, a fost tare cuminte, fiind curios din fire, cum toti copilasii sunt.

Sedinta foto cu bebelusul nu a durat mai mult de 45 de minute. Incepand cu o luna de zile, bebelusii sunt mai activi, pierzandu-si rabdarea destul de repede.

Fotografii bebe Brasov. Sedinta foto cu pruncul la o luna de zile in Brasov. Fotograf profesionist bebelusi, copii, baietei si fetite in Brasov.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii miri lacul de smarald Racos

Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea. Mirii…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/51 rating

Scroll to Top