Fotografii de nunta vintage

Fotografii de nunta vintage realizate in ziua nuntii cu mirii. Cei doi miri sunt din Bucuresti, insa le place mult la munte. Asa ca si-au organizat nunta la Rasnov. Isi doreau o sedinta foto dupa cununia religioasa de la Biserica Sf. Nicolae din Rasnov. Am ales zona pietei centrale din frumosul oras de munte. Mireasa a ales pentru prima parte a zilei o rochie superba cu nuante care se potriveau perfect cu inceputul de toamna. Rochia a fost in stil vintage, asa ca si fotografiile au fost in acest stil editate. Am incalzit fotografiile de nunta vintage si le-am colorat in asa fel incat sa se incadreze intr-un stil vintage.

Fotografii de nunta vintage

Unde au fost realizate fotografiile de nunta vintage: in piateta centrala din orasul Rasnov, dar si la pensiunea unde a avut loc petrecerea nuntii.

Mirii au avut noroc de o zi frumoasa, plina de soare si caldura, precum dragostea ce si-o poarta unul pentru celalalt. Fotografiile de nunta vintage au iesit asa cum se asteptau cei doi, ba chiar mai mult, Mirii fiind incantati de fotografiile realizate. Desi ora la care au fost realizate nua fost prieliniza, i-am asezat pe cei doi miri, in posturi, in asa fel sa ii avantajeze.

Fotografii de nunta vintage. Sedinta foto cu mirii de tip vintage la Rasnov. Foto cu mirii in ziua nuntii editate vintage, in culori sterse, dar cu emotie.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

love the dress cu miri pe cai Brasov

Love the dress

Fotografii cu mirii love the dress pe cai langa Brasov. Am realizat aceste fotografii pe drumul Poienii Brasov cu mirii nostrii la mai bine de…
Vezi fotografiile…
Cununie civila Brasov

Cununie civila Brasov

Fotografii cununie civila Brasov cu Ionut si Karla. Cununia a fost oficiata la Primaria Brasov. Am inclus pe aceasta pagina fotografii dinaintea cununiei civile, fotografii…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Daca doriti o atmosfera de vis pentru nunta sau botezul vostru, va recomand cu drag pe DJ nunta botez BrasovAdi Grecu, cunoscut pentru evenimentele și petrecerile reușite la care face atmosferă și mixează despre care s-a dus vestea. Pentru servicii de gheata carbonica Brasov si lumini arhitecturale Brasov, tot Adi Grecu va poate ajuta, cu toata increderea!

Scroll to Top