Fotografii de nunta vintage

Fotografii de nunta vintage

Fotografii de nunta vintage realizate in ziua nuntii cu mirii. Cei doi miri sunt din Bucuresti, insa le place mult la munte. Asa ca si-au organizat nunta la Rasnov. Isi doreau o sedinta foto dupa cununia religioasa de la Biserica Sf. Nicolae din Rasnov. Am ales zona pietei centrale din frumosul oras de munte. Mireasa a ales pentru prima parte a zilei o rochie superba cu nuante care se potriveau perfect cu inceputul de toamna. Rochia a fost in stil vintage, asa ca si fotografiile au fost in acest stil editate. Am incalzit fotografiile de nunta vintage si le-am colorat in asa fel incat sa se incadreze intr-un stil vintage.

Fotografii de nunta vintage

Unde au fost realizate fotografiile de nunta vintage: in piateta centrala din orasul Rasnov, dar si la pensiunea unde a avut loc petrecerea nuntii.

Mirii au avut noroc de o zi frumoasa, plina de soare si caldura, precum dragostea ce si-o poarta unul pentru celalalt. Fotografiile de nunta vintage au iesit asa cum se asteptau cei doi, ba chiar mai mult, Mirii fiind incantati de fotografiile realizate. Desi ora la care au fost realizate nua fost prieliniza, i-am asezat pe cei doi miri, in posturi, in asa fel sa ii avantajeze.

Fotografii de nunta vintage. Sedinta foto cu mirii de tip vintage la Rasnov. Foto cu mirii in ziua nuntii editate vintage, in culori sterse, dar cu emotie.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Fotografii miri lacul de smarald Racos

Fotografii miri

Bine ati venit pe pagina cu fotografii miri. Aici veti putea vedea fotografii de la sedinta foto trash the dress cu Bogdan si Andreea. Mirii…
Vezi fotografiile…
Foto cuplu

Foto cuplu

Sedinta foto de cuplu de la sfarsitul lunii august cu doi viitori miri haiosi. Ne-am cunoscut cu doar cateva zile inaintea sedinteti foto save the…
Vezi fotografiile…
Foto miri

Foto miri

Sedinta foto miri la munte langa Brasov. Am inceput aceasta sedinta foto cu mirii nostrii, Edith si Dragos, la Cetatea Rasnov si am terminat-o pe…
Vezi fotografiile…

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.

Fotograf Brasov - servicii de fotografie BrasovServicii profesioniste de fotografie si filmare pentru nunta, botez, evenimente personale sau corporate.
Fotograf nunta Brasov. Fotografii cu mirii in ziua nuntii si sedinta foto "save the date" sau "trash the dress".
Servicii foto video pentru nunti si botezuri in zona Brasov, Cristian, Rasnov, Bran, Zarnesti, Tohan, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Harman.
Fotografii ziua botezului. Fotograf botez Brasov. Fotograf de cuplu, de familie.

5/51 rating

Scroll to Top