Trash the dress langa lac

Home » Trash the dress langa lac

Trash the dress langa lacul de smarald de la Racos cu mirii la numai 3 zile de la nunta.

In ziua nuntii mirii au avut parte de multa ploaie si de o vreme racoroasa. Am avut numai o jumtatae de ora timp sa facem fotografii in ziua nuntii, in aer liber. Pentru ca numai atunci ne-a zambit soarele. Din pacate prognoza pentru saptamana de dupa nunta nu era prea generoasa. Mirii fiind din Bucuresti, am stabilit ca fotografiile de dupa nunta, trash the dress sa le realizam dupa nunta, in urmatoarea saptamana cat mai erau aici in Brasov.

Trash the dress langa lac

Unde au fost realizate fotografiile: langa lacul de smarald de la Racos.

Am avut noroc caci in ziua hotarata, ploaia a venit mai tarziu, permitandu-ne sa realizam fotografii lanaga lacul de samarald si intr-un lan de grau. Ne porpusesem sa facem fotografii si la cetate la Rupea, insa cand am ajuns la poarta cetatii, a inceput sa ploua torential. Asa ca a trebuit sa ne multumim cu fotografiile realizate pana atunci.

Trash the dress langa lac. Fotografii cu mirii lacul de smarald Racos. Sedinta foto dupa ziua nuntii cu mirele si mireasa langa lacul de smarald la Racos.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.

Toate fotografiile pe care le realizeaza fotograf brasov sunt editate ca si contrast, culoare, incadrare. Livram fotografiile in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca voi sa va bucurati pe depinde ele. Nu la cateva saptamani dupa eveniment, ci la cateva zile de la nunta sau botezul vostru.