Trash the dress de basm

Home » Trash the dress de basm

Va invitam sa priviti trash the dress de basm, cu Alexandru si Elena. Locatia este una de vis aflata la cativa kilometrii de Proumbacu de Sus, in Valea Zanelor gasiti Castelul de Lut. O locatie unicat in Romania si nu numai. Multi miri isi doresc sa fie fotografiati la Castelul de lut, insa putini vor sa faca efortul de a ajunge pana aici.

Trash the dress de basm

Unde au fost realizate fotografiile: la Castelul de Lut, langa Porumbacu de Sus. Aici parca ii astepti din moment in moment ca piticii sa apara. Unii morocanosi, altii adormiti, altii corbareti sau binedispusi si sa te incante cu magia lor de basm. Daca ai norocul sa prinzi o zi frumoasa de vara, cu un apus senzational, tot ce iti mai poti dori este sa nu fie prea aglomerata zona castelului.

Noi am avut noroc de o zi superba. De aceea realizam aceste fotografii dupa nunta, cand putem alege o zi frumoasa si o ora convenabila, pe langa o locatie de vis. La numai 10 minute dupa ce am ajuns, a veit un autocar plin cu turisti si Franta, care nici nu intelegeau si nici nu erau prea dornici sa ne elibereze cadrul foto de basm. Asa ca am avut rabdare ca sa se retraga sa putem continua sedinta foto trah the dress de basm. Ce fotografii am realizat cu mirii nostrii la castelul de lut din valea Zanelor, puteti vedea mai jos.

Trash the dress la Sibiu

A doua parte a sedinteti foto cu mirii, am realizat-o la Sibiu. unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, fara indoiala. Fotografiile au fost realizate in zona Pietei Mici si a podului mincinosilor. O zona cunoscuta pentru sibieni si nu numai.

Trash the dress de basm. Fotografii miri Valea Zanelor, Castelul de Lut de langa Porumbacu de Sus. Sedinta foto cu mirele si mireasa in castelul piticulor.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.