Foto miri

Home » Foto miri

Sedinta foto miri la munte langa Brasov. Am inceput aceasta sedinta foto cu mirii nostrii, Edith si Dragos, la Cetatea Rasnov si am terminat-o pe drumul Poienii Brasov.

Foto miri la Cetatea Rasnov

Unde au fost realizate fotografiile: prima parte a sedintei foto a fost facut langa Cetetea Rasnov. Nu am intrat in interiorul cetatii, pentru ca erau destul de multi vizitatori. Am fi pierdut destul de mult timp sa asteptam dupa fiecare grup care trecea sa elibereze cadrul foto. Asa ca impreuna cu mirii am decis sa ne axam pe aprtea exterioara si nu am greit dupa cum veti vedea mai jos.

Fotografiile cu mirii langa Brasov

Dupa o perioada de timp, soarele se ascunde dupa cetate. Asa ca am mers mai departe pentru a putea prinde apusul soarelui in toata splendoarea lui. Am urcat si coborat din Poiana Brasov, pentru a ajunge in alta poiana superba. Aici am realizat a doua parte a sedinteti foto cu mirii nostrii.

A fost o placere deosebita sa fotografiez doi oameni care se ibesc atat de frumos. Mirii nostrii parca pluteau si totul era plin de fluturi transparenti in aer. Lumina de la apusul soarelui a facut ca aceste foto cu mirii sa fie incarcate de frumuseste si multa iubire. Va invitam sa priviti mai departe fotografiile realizate la apus de soare cu ai nostrii miri la munte, langa Brasov.

Foto miri la munte. Sedinta foto cu mirii la munte langa Rasnov si Brasov. Fotografii realizate dupa ziua nuntii cu mirele si mireasa la trash the dress. Fotografia de nunta si in special fotografia realizata dupa ziua nuntii, are un farmec care m-a atras tot timpul. Ma simt binecuvantat ca pot realiza fotografii cu oameni frumosi, in clipele cele mai frumoase si emotionante pentru ei.

Esti in cautarea unui fotograf sau a unui cameraman pentru evenimentul tau? Oferim servicii foto video pentru nunta, botez sau alte evenimente personale sau corporate in zona Brasovului.